maandag, juli 04, 2011

Pixie 2 jaar, groot feest!

Gisteren vierden we de 2de verjaardag van onze grote trots Pixie. 2 jaar alweer, kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ze ter wereld kwam, onze Pixie Lynn !!
Gisterenochtend was ze toch wel iets wiebelig zeg maar, ze wist dat er wat was, maar wat dan? Hier is ze net uit bed, kreeg ze een mooi armbandje om (die ze probeerde eraf te knagen) en zo groot als ze is, ze hield Nijna en Beer (d'r 2 favo knuffels) heel dicht bij zich hoor!

Hier was ze dan net beneden, een tafel met kadootjes en een heuse (loop)fiets met ballonnen erop (nijna en beer nog steeds stevig in d'r armpjes klemmend)
Ze zag er prachtig uit met knipjes en elastiekjes die we kregen van "auntie"Shelly, mama's vriendinnetje uit Amerika. En natuurlijk een prachtige jurk van mijn favoriete winkeltje hier in het dorp!

Jaaaa kadootjes uitpakken, scheuren maar! (vliegtuig van little people). Ons meisje, is een echte tuttebel, meisje-meisje, maar.... .dol op "gaafmachines"(de R gaat nog wat moeilijk), hijskanen, tactojs etc en vooral "piettuigen" dus vandaar het vliegtuig. (nijna en beer liggen nog in de aanslag voor het geval dat!!!)
Papa heeft ontbijt gemaakt, nijna en beer zijn ingeruild voor de veilige hand van papa dus en samen lopen ze de kamer in.
Hiep hiep hoeraaaaaa pixie is jarig, lang zal ze leven gloooooiiieeeeeee jaaaaaaa (wederom die rottige R) Lekker een croissantje met chocolade erop.
Oh sjucht wat is het toch een mooi kind (zeg ik enigszins bescheiden hihi NOT)
Voor de kinders heb ik cake pops gemaakt, zag er lekker uit, smaakte ook prima maar ze snapten het niet helemaal geloof ik!

Dit zijn de 3 taarten die ik gemaakt had, alles bij elkaar is er nog ruim 1 taart over!
En wat chocolade brouwsels, Pixie's favorieten, fruit en toetje en chocolade!

Ik had voor de gezelligheid wat lege potjes leuk versierd en een leuk klein bosje bloemen in gemaakt.

Na het middagslaapje kreeg mevrouwtje haar echte verjaardagsjurk aan en ging ze HAAARRRDDD WOOOOWWWW hihihi

's Avonds werd er lekker gebbq'ed en Pixie at haar favoriet.. worstjes!!!

Mijn lieve dinnetje Annemiek had mijn kleinste meiske ingepikt om lekker te kroelen. Lief he? (Ja miek je krijgt hem nog over de mail hoor ;-)  )

Haar dochtertje Isa ging er even heel erg mooi voor staan, voor de foto dus!
Ook mijn andere dinnetje Marije is geweest met Danique en Toob, Danique moest er even aan wennen dat mama een ander babytje vast had.
Dit is Pixie d'r speelgoedwinkel na een supergezellige, mega drukke dag!
Hoe bedoel je dat kind is stierlijk verwend?

En nog meer!

En nog meer!!
Het was erg erg gezellig en fijn om iedereen weer lekker een keer bij elkaar te hebben! Iedereen super bedankt dat jullie er voor Pixie (en voor ons) een topdag van hebben gemaakt! En nu.... nu gaan we maar weer BBQ' en want er was nog zoveel over!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog van Harte gefeliciteerd met de kleine meid!
Al weer twee jaar.... kan me de blogpost met de geboorte van Pixie nog zo herinneren ;-)

Annemarie

Charmaine zei

Oh 2 jaar alweer!!! Wat wordt het al een grote meid. Prachtige foto's weer van jullie prinsesje zeg!
Van harte gefeliciteerd!

Wat ziet je huissie er gezellig uit Ans!


XXX

kimmie zei

Nog gefeliciteerd!

Sylvia zei

Nog van harte gefeliciteerd met Pixie!!