vrijdag, juli 08, 2011

Nog even wat foto's rondom Pixies verjaardag

De vrijdag voor haar verjaardag, 1 juli dus, ben ik met Pixie naar de kapper geweest voor het eerst, want ze heeft allemaal lokken en plukken en het zag er niet zo mooi uit. We waren meteen aan de beurt en het knippen was zo gebeurd. Er is aan de achterkant echt een mega eind af, echt serieus wel 10 cm, maar het was een dun bosje, en er hing nog een kortere laag overheen. Dus nu is bijna alles op 1 lengte. Ze had een valse pony (die liep vanaf haar kruin) en die gaan we nu ook bij laten groeien tot ze een echte goeie pony kan(of misschien ook wel niet). Ze was zo trots als een pauw natuurlijk dat ze bij de kapper geweest was, maar bovenal.... dat ze daar een SPEKJE gekregen had hahah kinderlogica.

Hier haar 2 staartjes van de kapper

En de voorkant, wat een bovenkopje he?

Ze was helemaal trots en blij en vrolijk daarna!

Ik heb ook echt wel 30 leuke foto's geschoten achter elkaar door, dit zijn echt de leukste daarvan.
Even een fotootje van Skylar tussendoor, wat een snoetje he? Hier ligt ze lekker te slapen bij papa op de bank

Dit is de dag na haar verjaardagsfeestje (4 juli), deze tent kreeg ze van onze buurtjes bimbam emmer (buurman Adam) en Wanja. Een Hans en Grietje uitklap tentje. Heel erg leuk vond ze dat! Papa en mama ook, tot hij opgeruimd moest worden. Je moet hem dan op een of andere manier in elkaar draaien, nou dat heeft heel wat pogingen gekost hoor! Maar het is gelukt.

Kijk nou wat een heerlijk ondeugend poppenkopje er op dat kind zit hihihi

Zo zag onze woonkamer er dus uit nadat Pixie besloten had waar ze mee wilde spelen! Kanonne wat een bende! Maar ach, zolang ze maar lol heeft, het is zo weer opgeruimd!
Hier nog een TE schattige foto van Skylar, ze is zo'n ongelooflijk vrolijk poppetje (over het algemeen)! Ze lacht de halve dag en brabbelt er vrolijk op los. Ze kan helaas totaal niet tegen drukte dus op de verjaardag van Pixie had ze het echt zwaar het arme schaapje maar zoals jullie op de vorige bende foto's konden zien, offerde mijn dinnetjes zich gewillig op om haar te sussen ;-)

Een foto van Skylar bij Pixie op schoot op Pixies echte verjaardag (5 juli). Ze is zo trots op d'r zusje
en is veel bezig met Skylar "verzorgen" als je even niet oplet krijgt Skylar dus ook limonade en brood!! Dat wordt straks lachen als ze daadwerkelijk aan de fruithappen gaat! (overigens limonade vond Skylar helemaal geen straf!)
En de dames bij elkaar, heerlijk gewoon! Wat een verschillen he? Ik vind het nog steeds prachtig dat allebei m'n kids blauwe ogen hebben, en dat de een hoogblond is en de ander gewoon heel donker! Mijn trotsjes! <3  <3  <3
Genoeg gekwijl ;-) ben momenteel niet echt aan het scrappen, maar zit achter de naaimachine. Heb een kimonojurkje voor Skylar gemaakt (bijna af) en een snappy toddler dress die ook bijna af is, voor Pixie dan, allebei van hetzelfde stofje! Ben heel benieuwd maar uiteraard volgen daar ook weer foto's van!

 

1 opmerking:

Sylvia zei

Hoi, wat een leuke foto's van je kids!! En wat kijkt Pixie trots dat haar haren geknipt zijn!
Ik ben wel benieuwd hoe je kimono en jurkje geworden zijn.
Groetjes Sylvia