zondag, juli 17, 2011

Andere hobby's

De afgelopen 2 weken ofzo, heb ik niet heel erg veel gescrapt, gewoon de inspiratie was even zoek, heel druk bezig geweest met Pixie d'r verjaardag, het huis proberen helemaal opgeruimd te krijgen (wat never nooit niet gaat lukken), kleertjes voor Skylar uitgezocht, gewassen etc want madame gaat naar maat 62 en ik heb van Pixie natuurlijk veel bewaard. En ik had ook nog taartopdrachten staan, dat was ook erg leuk, van de ene opdracht kwam de andere, zie hier:
Een buiktaart voor een babyshower (sorry krijg hem niet gedraaid)
 Met bijgehorende cupcakes (doosje 1)
 En bijbehorende cupcakes doosje 2
 Daarna, voor afgelopen zaterdag een spidermantaart (niet mijn sterkste kant)
 En een prinsessentaart
 Met Tiara!!

Ook ben ik druk geweest met kleertjes maken, ik heb een kimonojurkje voor Skylar gemaakt, maar nog geen foto helaas. Voor Pixie (van hetzelfde stofje als de kimono) een Snappy Toddler Dress die ik tegen kwam op prudentbaby.com Het is niet een geschikt idee om dat van tricot te maken, het is echt voor een katoentje, maar het staat wel heel erg leuk!!! (zie foto hieronder) en ik heb nog een hele leuke jurk voor Pixie gemaakt, maar die is nog niet helemaal af, moet nog een pompomrandje onder en dan is ie klaar, dat ga ik vanavond doen!

Nou zoals ik al zei, kleertjes voor Skylar uitzoeken, Pixie vond de kleertjes niet interessant, maar de doos waar ze in zaten des te meer, dat werd haar persoonlijke boot natuurlijk!

Hier een paar snapshots van mijn vrolijke poppetje

Wat een overheerlijk koppie is het toch!

En het is een enorm lachebekje, maar om dat op de foto te krijgen.... lastig hoor!

Deze foto is dan wel weer gedraaid op een of andere raadselachtige wijze...
En toen had ze er genoeg van, bah mam niet nog meer foto's !!
Ik heb nog meegedaan op het SA-forum met een cardkitswap en dat vond ik echt super leuk om te doen! Deze kit kreeg ik van Sienemoon:

En deze van Jacqueline:(al een kaartje mee gemaakt dus)

Zo dat was het weer even voor nu, ik ben wel aan het scrappen hoor, maar het is een mega project waar ik nog lang niet mee klaar ben! Oh ja en heb je toevallig al gezien dat Prima Marketing met een hele gave nieuwe lijn uit komt? Kan ook niet anders dan dat deze gaaf is want ze heet..... Pixie (Glen)!!!! 1x raden wat ik ga kopen zodra ze in de winkel ligt?!!!

2 opmerkingen:

Annelies zei

Ik blijf het schrijven, je moet echt iets gaan doen met die taarten. Stuk voor stuk kunstwerken.

Melanie zei

hallo, ik was jou mooie blog aan het bekijken en ik zag linksboven in de hoek een link staan van die mooie achtergrond...
nu heb ik een leuk achtergrondje gevonden maar geen idee hoe ik die op mijn blog krijg... zou jij me daarmee kunnen helpen ??? alvast bedankt !! groetjes melanie