zondag, juni 05, 2011

En weer veel foto's

Zo eindelijk even de tijd weer een update'je te schrijven! Igors eerste werkweek zit er weer op, gelukkig een korte want donderdag en vrijdag had hij vrij en ook gisteren was hij lekker thuis! Lekker super lang weekend dus! De eerste 3 dagen alleen zijn heel erg goed gegaan, meestal was ik rond kwart voor 9 klaar met alles dus kids aangekleed/verschoond en gevoed, mezelf ook trouwens én vaak al een was aan én gezogen, dus dat gaat lekker. Ook boodschappen doen met 2 kids gaat redelijk al is het niet heel erg makkelijk, even wennen dus. Ik kom werkelijk waar NERGENS aan toe dus ook bloggen en/of hobby'en niet. Maar er begint regelmaat in te komen en Skylar gaat nu vaak rond 8 uur 's avonds slapen dus kan ik eventueel nog even wat doen als ik niet afgepeigerd ben! Want 's nachts komt ze ook nog vaak 1 of 2 keer voor een voeding. Meestal is de tweede keer zo'n 45 minuten voor mijn wekker gaat.

Maar goed we hebben de laatste week natuurlijk nog veel leuke dingen gedaan voor zover het weer het toeliet.
We zijn naar het Hertenkamp in Zeist geweest met Pixie en Skylar. Pixie vond de hertjes geweldig en gaf ze steeds zelfgeplukt gras te eten en dat vonden ze prachtig en lekker natuurlijk
En de hertjes konden met hun kop door het gaas dus ze kon ze nog aaien ook!

Mama moet soms even helpen, en dat doe ik graag hoor want ik vind beestjes natuurlijk ook geweldig leuk ( van wie zou ze het toch hebben?)
Daarna zijn we lekker gaan wandelen door het bos wat er bij ligt en Pixie vond vooral "hollen" erg leuk!!! En dat is het natuurlijk ook! Hier de berg op hollen en mama er achteraan want papa stond al bovenaan foto's te maken natuurlijk.

Mama met d'r 2 grote trotsen, heerlijk is dat zo'n ukkie aan je hand hebben lopen! Zo'n warm knuistje in de jouwe, ja dat zijn de kleine momentjes van groot geluk!

Pixie vindt Skylar nog steeds interessant en heel spannend en wil dan ook van alles met haar doen, dus deze ochtend had ik Skylar in mijn armen toen ik naar Pixie ging en wilde ze "omwisselen" dus Sky even in bed en Pixie eruit om aan te kleden, maar dit was wel even heel lief om te zien! Wat een wereld van verschil die 2 he?

We zijn ook nog naar Batavia-stad geweest want Igor had nieuwe broeken nodig maar we kwamen met veel meer thuis zoals gewoonlijk. Pixie kreeg voor de herfst alvast een paar hele stoere zwart met roze nike's en deze jurk van Desigual, ik vind het een geweldig merk en ben dol op die jurken alleen vind ik ze te prijzig maar daar waren ze leuk te doen, dus 1 voor Pixie en een bijna dezelfde voor mama hahaha echt grappig! Hier dus even passen bij thuiskomst!
Pixie heeft, net als wij, groene vingers en ze helpt dan heel graag met pulleken (onkruid plukken) en water geven. Zo schattig! En natuurlijk wel met haar eigen gereedschap!

Ze kan het al heel goed en vooral kliederen met water is favoriet!

Omdat het prachtig mooi weer was heb ik een zonnenhoedje gekocht voor Skylar, want zij hangt nog vaak in de draagdoek maar met die warmte haar hoofdje erbuiten, het is geen pan maar ach...

Deze keer heeft ze een prachtig lief jurkje aan wat haar zowaar nog staat ook! Van mijn favoriete merk Bakkaboe. Dit is een van de eerste meisje-meisje dingen die ik kocht toen ik wist dat het een meisje was. Al is Skylar helemaal geen meisje-meisje (dus geen zachtroze en roesjes over het algemeen), dit staat toch wel heel lief!
Pixie is dus erg behulpzaam en zorgt graag voor d'r kleine zusje. Hier geeft ze Skylar haar speentje, en als je op de foto klikt wordt ie groter en kun je zien hoe Skylar haar zus recht aankijkt, echt prachtig!

En hier nog een keertje!
Hobby'en kom ik nog niet echt aan toe eigenlijk, nog niet verder dan foto's printen maar ik hoop dat het er toch snel weer van gaat komen, want ik heb nog prachtige foto's van de fotoshoot met Corinne Delis liggen die wachten op een scrapwerkje!
Zo precies op tijd af want Pixie ligt te roepen dat ze uit bed wil (niet eens geslapen, dat wordt wat vanmiddag!) en Skylar heeft weer honger!

1 opmerking:

Reginne zei

Hey Angela,

Ik kijk regelmatig op de site van Corinne Delis, en kwam jullie toevallig ook tegen! Wat een prachtige foto's! Die vragen er natuurlijk om, om gescrapt te worden! Heel gaaf!

En wat groeit Skylar zeg, leuk om dat zo te zien op de foto's! En wat is Pixie trots!
Geniet maar lekker van je gezinnetjes!

Groetjes Reginne