zaterdag, februari 12, 2011

Update'je, niet veel te vertellen

Hoi hoi
Nu het einde van mijn zwangerschap nadert (vandaag 7 maanden zwanger), gebeurt er niet zo veel meer hier, ja wel qua freubelen en rommelen in huis maar niet qua uitjes enzo, dat is jammer maar mijn dikke buik en lijf willen niet echt meewerken. Wat dat aan gaat ben ik blij dat het er bijna opzit hoor en dat ik kan gaan aftellen!
Pixie gaat veel naar de opa's en oma's en Papa doet ook veel, ik kan haar bijna niet meer tillen nu want dat doet gruwelijk zeer in mijn buik en banden en ik waggel als een eend! Hijgen als een paard als ik de trap op moet of af moet zelfs, neit normaal, klaag klaag klaag. Ik baal als een stekker van dit hele gebeuren en mis mijn meiske dan ook veel. Gelukkig heeft zij het mega naar haar zin overal.

Thuis knutselen we, wandelen we wat door het park, spelen we sinds een paar dagen weer buiten, doen boodschapjes en rommelen wat aan. Ze is momenteel helemaal into katten knuffelen en vooral Dikke Tim en Eos moeten het ontgelden (de grootste en dus zwaarste kat en de kleinste en dus lichtste kat, hoe kiest ze het uit?)
Hier knuffelt ze Tim plat, en Daisy ligt er bij te kijken, arme schat is zo kaal na een bezoekje aan de trimster, maar ja ze heeft nu geen klitjes meer en zit lekkerder in d'r velletje, gelukkig maar!
Vorige week zaterdag was Pixie mee naar Tante Arianna, die heeft konijntjes, varkentjes, kipjes, vogeltjes en hondjes en poesjes, dat is voor Pixie een waar speelparadijs natuurlijk! Ze is zo dol op diertjes, van wie zou ze dat toch hebben hihihihi.

Ze mocht een kipje (genaamd muffin) aaien en dat vond ze helemaal super want kipjes, och daar kan ze de hele dag wel achteraan sjokken. Met een beetje geluk krijgt ze die thuis tzt ook!
De week ervoor was ze met opa en oma mee naar haar neefje Casper, die 2 zijn zo dol op elkaar! Casper vraagt steeds wanneer ze weer naar Pixie gaan, dus tante Corinna belde al op om te zeggen dat ze voor de bevalling nog even langskomen, gezellig!!
Dit ben ik, afgelopen dinsdag, 31 weken zwanger. Sinds die dag is die pokkel al weer gegroeid! Ik heb een groeispurtje achter de rug, dwz ukkie heeft een groeispurtje achter de rug. Dinsdag op woensdag heb ik amper geslapen, wist niet hoe ik liggen moest, steeds krampjes en harde buiken en dacht even dat uk zich aan het klaarmaken was! Dat kan ook zo zijn hoor. Maar gelukkig zette het niet door. Verder word ik elke nacht geteisterd door kuitkrampen en als die weg zijn, is het die spier naast je scheenbeen AUW!!! Vannacht was Igor dan ook de sjaak en werd wakker en moest echt even helpen want ik stond te jodelen naast het bed van de pijn!
Al met al is het geen pretje, en nu waren we ook niet van plan voor een derde beeb te gaan, maar was dat wel zo geweest, dan had ik nog wel even 100x nagedacht óf ik dat nog wel wilde op deze manier. Toch is het ook mooi, zo'n wondertje dat in je buik groeit en trappelt en schuift en laat weten dat ze er is, reageert op je hand en als je aan het zingen bent, het heerlijk lijkt te vinden als ik de straal van de douche op mijn dikke buik heb staan. Ik ben ZO nieuwsgierig naar deze uk ook! Nog erger als bij Pixie.

Verder ben ik lekker bezig met allerlei rommeltjes in huis voor zover het gaat. Ik heb een aantal geboortecupcakes gebakken en die staan in de vriezer, mijn nieuwe boxkleed is bijna af, en het verschoonmatje schiet al op. Nog wat kleine dingetjes voor Dolls afmaken en voor mijn schoonpa en dan doe ik niks meer!
De was is gedaan, ligt lekker fris en schoon in de kast (hier alle was bij elkaar maatje 50, 56 en sommige dingen maat 62 dus zoveel is het niet he?) Mijn haartjes zijn weer lekker kortgeknipt door Nienke gisteren, de ziekenhuistas is gepakt op camera en mobiel na dan, dus.. LEKKER!!!
En nu? Nu ga ik lekker een tukkie doen! Tot later!

2 opmerkingen:

NicoleJ zei

de laatste loodjes wegen het zwaarst, dus gewoon lekker zo weinig mogelijk doen en genieten van de dingen die je nog wel kunt doen!
Succes met de laatste twee maandjes!

Sandra zei

lekker buikie :-)