zondag, september 19, 2010

berichtje 2 voor vandaag

Zoals in het vorige bericht al gezegd, heb ik vrijdag lekker kunnen scrappen. Ook deze layout heb ik gemaakt met het nieuwe MME spul. Het is heel mooi papier, helemaal mijn ding maar.... de glitters liggen ook OVERAL want er zit een hele lading op het papier, maar het laat ook los! Wel gezellig zo'n geglitterd huis hoor ;-) Het gedichtje rechtsonder, was het gedichtje dat op het geboortekaartje stond, heel toepasselijk bij deze foto dus!
Deze heb ik een tijdje terug al gemaakt, ik heb hem simpel gehouden omdat ik de foto op het vel papier alleen al zo mooi vond! Ook hier weer veel glitter, maar deze blijven wel  op het papier plakken ;-)
Vandaag zijn we even weg geweest, naar Doorn want de winkel had koopzondag!! Ik heb niet heel veel gekocht hoor, maar het is wel super leuk om weer even te "scheumen"!!

Pixie groeit echt heel erg hard, maatje 86 van truitjes van de hema is echt verleden tijd! Bakkaboe maat 80 past precies en maat 86 is nog nét iets te groot. Ik had dus van alles van maat 86 voor de winter, maar dat kan ik wel vergeten! Dus zo langzamerhand al een maatje groter gaan kijken. Elke keer iets en dan valt het wel mee in de knip. Dit setje (vestje+ rokje) waren afgelopen week in de aanbieding bij de Hema, zo vrolijk! Maatje 86/92 en de maillot komt al bij de meisjesafdeling vandaan ipv de babyafdeling! Pfff dat gaat zo rap!
Ook was ze weer aan nieuwe schoenen toe, want maat 20 zit nu krap aan. Dus ik naar de winkel... hadden ze niet weer van die leuke lieve schoentjes, maar wel heel stoere boots! Ze komen niet helemaal goed uit op de foto, maar ze zijn zwart met zilver, echt zo gaaf! Oh ja en bling op zijkant! Ze vindt ze geweldig en ze staan super stoer! Gezien ze zoveel wandelt, en ook buiten, vind ik het wel nodig dat ze echte schoenen heeft want slofjes zijn zo stuk buiten helaas.
En last but not least... ik heb dit tuniekje gemaakt! Heel zoet ik weet het, hij is ook nog te groot hoor, maatje 92. Hij komt ook niet helemaal uit op de foto omdat hij rond loopt, beetje ballon-idee met een roesje aan de onderkant. Helemaal zelf gemaakt, geen patroon! Ik ben nog met een slab bezig met strookjes én met een dekentje, beide bijna af maar nog nét niet helemaal, dat zal deze week wel volgen hoop ik!

** zwangerschap**
Voor degene die geen zwangerschapsgewouwel willen lezen, doorzappen maar!!!
Ik ben vandaag 10 weken en 2 dagen. Morgen hebben we de eerste echo, spannend dus en heel veel zin in, het is helaas pas aan het einde van de dag,over 24 uur om precies te zijn! Dan gaan we uk voor het eerst zien, zo leuk! De misselijkheid is met vlagen, de ene dag gaat het heel goed, de andere dag beroerd, ik eet als een bootwerker maar kom geen gram aan dus uk vergt veel van me. Ongezond spul gaat niet zo makkelijk naar binnen, ik eet vooral stokbroodjes gezond, kaasbroodjes, pitabroodjes kaas, fruit en sultana's en natuurlijk mijn avondeten. Dus dat is goed toch? De vermoeidheid gaat ook iets beter. De ene dag ga ik graaaaaag naar bed als pixie gaat slapen, de andere dag red ik het redelijk goed. Erg prettig!
De opa's en oma's zijn erg lief voor me, ze hebben Pixie woensdagmiddag én vrijdagmiddag opgehaald zodat ik even mijn huishouden kon bijwerken én uitrusten en even tijd had voor mezelf, daar ben ik ze super dankbaar voor want dat had ik ook écht even nodig!

4 opmerkingen:

Wendy ten Hove zei

Hi Angela,

Wat een prachtige layouts! Super, vooral die tweede vind ik schitterend!!! En die foto is echt een plaatje, geweldig! Erg mooi gemaakt en leuk je verhalen te lezen. Ben benieuwd wat je allemaal gekocht hebt en wat je er mee gaat maken. Fijn dat het ook goed gaat met je zwangerschap, tja, en gezond eten is alleen maar goed, toch?! Hi hi!!

Groetjes en fijne zondag verder,
Wendy

raffa zei

wow ans wat een prachtig lootje weer!! .....ben blij dat je je iets beter voelt en lekker dat pix af en toe bij opa en oma kan zijn ...geniet van die momenten he meid!!
dikke kusssss
raffa

Annelies zei

Mooi lo's heb je gemaakt. Fijn dat je je soms toch al wat beter kunt voelen. Pak je rust wanneer je het nodig hebt. Fijn dat (schoon)ouders hier en daar kunnen bijspringen..

wij drietjes zei

Wat fijn dat je je weer een beetje beter voelt! En natuurlijk de hulp die je krijgt van Igor en jullie ouders, altijd fijn :)
Je hebt weer prechtige dingen gemaakt, en dat tuniekje is super leuk, ik weet zeker dat hij Pixie super zal staan!

X Marij