vrijdag, september 10, 2010

Update'je

Zo daar ben ik weer eens!

Deze week is Igor weer begonnen met werken en dat viel me heel erg zwaar, de week is gelukkig bijna ten einde en manlief is met ongeveer een uurtje thuis, *sjucht* Pixie is wel een beetje ontregeld maar wende sneller weer aan het alleen met mij zijn dan dat ze aan d'r papa moest wennen. Alleen maandag was het wat morrelen. Gelukkig lijkt het erop dat het met de misselijkheid ook beter gaat, ik ben wel misselijk hoor, maar minder en ik voel me ook beter dan een paar dagen daarvoor. Misschien doordat ik weer in een ritme zit, en soms te druk ben om me beroerd te voelen, ik weet het niet maar ik ben in ieder geval blij. Met name 's avonds heb ik er nog het meeste last van.
Hier een foto van Pixie met een staartje, nou ja eerder een sprietje/antenne boven op d'r koppie, maar scshattig staat ie wel!!!
Dit is Pixie toen ik haar bovenop de bank betrapte, helemaal vrolijk want ze had de afstandsbediening eindelijk te pakken en zat vrolijk te zappen van het een naar het ander!
We hebben die fotoshoot bij de Appie gedaan in augustus en daar mochten we de 25e dan het resultaat van bekijken/ophalen, dit is de canvas. Het schuifje dat ze inheeft, heeft een roze steentje erop en die hebben ze roze gelaten, de rest is dus z/w. Ik zal van de week eens proberen die luiigheid van me af te schudden en de andere foto's te scannen.
Later op de dag vond mevrouw dat ze ook wel in het kattenhangmandje kon klimmen, dat zit erg lekker zo tegen de verwarming, raar figuur, je blijft lachen!
Deze foto is van vanochtend, 9 weken zwanger nu, nog geen hele grote buik natuurlijk maar er is al wel iets te zien! Grappig he?
En dit is Pixie vanochtend in haar mooie nieuwe Bakkaboe outfit, maat 86. Zo balen dat het maar toch 86 gaat want ik ben dol op die kleertjes, gelukkig mag ik me straks nog een keer uitleven bij beeb nummer 2, al vind ik dat het aanbod jongetjeskleding beduidend minder is dan meisjes dus als je nog leuke tips hebt voor shops met jongenskleding.... we weten uiteraard nog niet wat het is/wordt, maar we willen het wel weer weten hoor, veel te nieuwsgierig en het is gewoon leuk om gericht te shoppen! Eerst maandag de 20ste maar de termijnecho doen!

4 opmerkingen:

Wendy ten Hove zei

Hi Angela,

Wat een gezellige foto's weer! Wat een schatje, jowu Pixie!

Liefs en fijn weekend met je manlief samen!
Wendy

wij drietjes zei

Hee!

Wat een super leuke foto's weer van jullie kleine schattige boefje ;)
Ennn ondanks dat het pas een mini buikje is, ik vind je minizwangerschapsbuikje nu al heel mooi ;) ben benieuwd hoe groot hij wordt hihi

Dikke kus vanaf de andere kant van de wereld!

Annelies zei

Leuke foto's maak je toch steeds van je dochter. Ik hoop echt voor je dat de misselijkheid steeds minder wordt. Idd krijg je al een buikje, maar dat hoort erbij toch?? Sterkte daar!

Charmaine zei

Wat een mooi buikje al! Leuk hoor, nog zo'n humpie erbij. De foto's van Pixie zijn weer super cute :)