maandag, maart 15, 2010

Leuk zondagje

Vandaag gingen we dan een eind rijden, ik heb nog steeds een bloedje hekel aan lang in de auto zitten maar goed, eens moet ik me er toch overheen zetten he als je ergens wilt komen?
Dus vandaag om kwart voor 10 de auto in richting Den Haag. Het was even zoeken (lang leve de GPS op Igors mobiel) maar om 11 uur waren we er dan eindelijk! Bij Corinna, Wouter en (nog een beetje) jarige Casper van 2. Pixie moest alles eens heel goed in zich opnemen, vooral wat Casper aan het doen was haha
Daarna lekker taartje eten en bij tante Corinna op schoot, tante Corinna heeft ook een baby in d'r buik en hij/zij wordt in juli geboren ook, wanneer Pixie 1 wordt/is! Heel spannend dus wanneer precies! Hier broer en zus en neef en nicht, zo schattig!
Na een poosje daar geweest te zijn, gingen we weer op weg, naar Voorburg. Wat volgens de routeplanner een ritje van 11 minuten zou zijn, werd een doolhof/zoektochtrit van ruim een half uur! Vond Pixie niet erg want die lag er binnen 2 minuten in de auto zo bij:
We waren eindelijk aangekomen bij Marije en Danique (en natuurlijk ook Tobias). Marije had een lekker aardbeientaartje gemaakt, met een koppie thee erbij, gezellig en lekker! De dames gingen lief spelen al werd dat wel wat geprik en getrek (vooral pixie eigenlijk) en een spelletje  van "wissel de speen". We hebben nog kadootjes uitgewisseld en Pixie kreeg een vrolijk vlinderspeeltje met muziekjes en het alfabet erin, zo schattig en een heel leuk zomers rompertje met kersjes erop! Voor Danique had ik een rokje gekocht, zoeen als Pixie op deze foto aan heeft, die had Marije gezien en vond ze schattig, en ik eigenlijk té schattig om te laten hangen ;-)
Ook nog even met z'n viertjes op de foto gezellig! Lief he?
Hierna gingen we weer rijden, Pixie lag luidkeels liedjes te zingen (en een broek vol te produceren) en Igor besloot op de terugweg nog even bij de Sushibar te stoppen, hmm daar zeg ik geen NEE tegen natuurlijk!
Al met al een heel gezellige, leuke dag, maar dodelijk vermoeiend, lag dus al vroeg uitgeteld in pyama op de bank! Vroeg in bed en slapen, want Pixie heeft al drie dagen dat ze om half 7 wakker wordt, zo ook vandaag weer pfff echt een ochtendkindje net als d'r papa!
Vandaag niet veel gepland, lekker rustig aan doen, op naar weer een leuke zondag, nl zwemmen met Oma en eindelijk weer eens op visite bij mijn vriendinnetje Kelly!!!

2 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

nou dat ziet er zeker gezellig uit!

groetjes martine

wij drietjes zei

Jaa wat was het super gezellig! Echt zo leuk dat jullie langs geweest zijn, en super om te zien hoe onze lieve meiden met elkaar 'speelden'.

Hopelijk snel weer een 'herreniging'!

Liefs en een kus!