donderdag, maart 18, 2010

Eindelijk lente dan?

Het begint er in ieder geval op te lijken, wat een super lekker temperatuurtje was het vanmiddag zeg! Ik heb heerlijk genoten met Pixie in ieder geval. Ik liep even door de tuin en zag meteen allerlei tekenen van lente! Zoals deze vlinder. Hij is nog niet eens perfect want zijn vleugeltjes zijn helemaal gekarteld, maar vliegen kon die wel! De eerste vlinder van dit jaar!
Ook vond ik een lieveheersbeestje er vlak naast!
En voor het eerst de deur open zodat de katjes naar buiten konden, de haarballen hebben natuurlijk een dikke jas aan maar de naakties niet en die vonden het uiteindelijk toch nog wel wat frisjes en doken gauw weer in hun radiatormandje!
Pixie heeft vandaag een tuitbeker gehad met een zachte tuit, die harde vond ze nl nog maar helemaal niks, en zittend drinken, dat is ook nog maar gek. Ze heeft uiteindelijk wel gedronken hoor, als ik de beker maar vasthield. En de appelsap was zo op.
Daarna wilde ik de melk proberen maar dat vond ze niet wat op deze manier dus haar in de box gelegd en toen ging het prima, hij was zo leeg! Duidelijk een fase van "zelluf doen". Wat gaat ze toch snel zeg!
Nu maar hopen dat de zitjes van de fiets snel binnen komen, heb zin om te fietsen met mijn mupke!
Fijne dag allemaal!

4 opmerkingen:

Charlotte zei

Lekker he, die lentekriebels! Wat een gave katten heb je toch!!! En Pixie wordt al een hele madam. Haha... straks rent ze de kamer door! ;)

Dora zei

Heerlijk de lente!

Chantal zei

Heerlijk he.... !!
Kan niet wachten om straks lekker met Nick buiten te wandelen.

wij drietjes zei

lekker heh dat lente weer! Helaas was daar vandaag al geen sprake meer van..hopelijk zet het snel echt door!!
En Pix? tsja dat blijft een lekker ding! ;)

X van mij!