donderdag, januari 26, 2017

Een nieuw jaar/taking care of ME

26 januari 2017 is het al weer en het is echt een eeuwigheid geleden dat ik een blog geplaatst heb. Er is sindsdien heel erg veel gebeurd! Niet allemaal even leuk, maar ik heb er veel van geleerd en ben er sterker uitgekomen en dat is het belangrijkste!

Om dit jaar eens goed te beginnen, en toch proberen positief te blijven besloot ik eens goed te gaan nadenken over goede voornemens en dergelijke en zoals elk lijstjesmens of soort van ocd'tje heb ik die ook op een lijstje gezet, maar de belangrijkste is... "taking care of ME"!! Ik ren voor iedereen, en het hardst voor mijn kinderen (zoals het in mijn ogen hoort) maar nu is het tijd om eens beter voor mezelf te zorgen. En vanaf dat ik dat besluit genomen heb, gaat het beter! Raar maar waar!

Ik besloot de 31 dagen yoga revolution van Adriene Mishler te doen. Zij is een yoga instructrice uit Texas en ik ben al jaren dol op haar yoga lessen op youtube en ik had in oktober de eer haar te ontmoeten. Zij doet elk jaar in januari 30 dagen yoga. Manlief was het er mee eens en zorgt nu dat ik echt elke dag even tijd heb/maak om die yogales te doen! Ik kan je vertellen het werkt en hoe! Ik ben een stuk sterker in mijn armen en core! Ik kan poses doen die eerder niet lukte én ik heb het gevoel dat ik geduldiger ben en meer adem heb.Daarnaast gaf mijn lieve dinnetje Annemiek mij op, om een prijs te winnen van Oobaloo, om me een zetje in de goede richting te geven in het goed zorgen voor mezelf. Het is een lijn van natuurlijke producten gemaakt van superfoods en what do you know?! Ik heb gewonnen! Nu ontving ik een doos met heerlijke producten en ik ben heel blij dat ik die nu uit kan proberen!Ik heb mezelf deze maand ook met veel dingen verwend en gelukkig kon dat ook! Ik heb nieuwe kleding gekocht, altijd iets waar een vrouw blij van wordt! Ik heb ook een nieuwe yogabroek gekocht, of eigenlijk... mijn eerste "echte" yogabroek en top. Hij zit heerlijk en ik vind hem super lief en mooi! (het oog wil ook wat he? ;-) )

En het leuke is dat ik samen met Callen yoga doe in de ochtend! Hij is 3 jaar en 4 maanden en hij begint het al aardig door te krijgen! Hij doet veel poses mee en ook de ademhaling lukt al aardig! We maken er een heel verhaaltje van (want de poses hebben veelal een naam gelinkt aan de natuur/dier) wat het voor kinderen wel zo leuk maakt. Op deze foto doet hij een volledige cobra! Trotse mama!!
Ik ben naar mijn favoriete winkeltje geweest, namelijk Tara Boeddha en daar kocht ik wat edelstenen, wierook en een boek voor de kinderen met prachtige verhalen!
Dit was tot zover een heel goed begin van 2017!!! Niet alleen door de spulletjes hoor maar ook door het gevoel dat ik nu heb, beter voor mezelf zorgen, elke dag goede beweging en ontspanning, leuke plannen in het vooruitzicht en een iets positievere mindset doet echt wonderen! Ik hoop er dit jaar nog vele leuke dingen aan toe te kunnen voegen!

Geen opmerkingen: