maandag, november 30, 2015

Update To-do-list november

1)   De instaswap2015falledition afmaken en versturen!
Gedaan en ook ontvangen, wat een super leuk pakket kreeg ik zeg!! En ik heb zelf natuurlijk ook een pakket verstuurd en daar was de ontvangster ook erg blij mee gelukkig!


2)   Een pocketletter afmaken die al echt een eeuwigheid hier ligt (schaam schaam)
Op 10 november had ik lekker een dagje voor mezelf en heb ik lekker gefreubeld en eindelijk de pocketletter voor Bibi afgemaakt! Inmiddels heeft ze deze ook ontvangen pfewww... Ik heb uiteraard een reep chocolade erbij gedaan als excuus want oeiiii

3)   Callens fotoboek van zijn eerste jaar afmaken (whoops hij is al 2 geweest)
Ik dacht dat ik alle foto's had van zijn eerste jaar... ja in jaartal wel. Ik had nl alle foto's van zijn geboortejaar 2013 liggen. Die heb ik allemaal verwerkt in zijn fotoboek. De foto's t/m zijn eerste verjaardag zijn ook uitgezocht (t/m 16 september 2014 dus) en staan klaar verzonden te worden.

4)   Mijn foto's op de laptop sorteren en op de externe harde schijf zetten
Check! I did it! Alle foto's netjes in mapjes gedaan en uitgezocht en over gezet, veilig en klaar!

5)   Me aan mijn weekbudget houden qua boodschappen!
Week 1 is niet gelukt. Week 2 is prima gelukt en hield zelfs nog een paar euro over! Ook week 3 ging me redelijk goed af en de maaltijdplanning hielp daarbij enorm! Week 4 is me ook goed gelukt dus yeah ik kan het wel!

6)   Aan een nieuwe deken beginnen? (haken, voor op de bank)
Inmiddels ook lekker gevorderd al


7)   Voorbereiden op December Stories
Ik heb me opgegeven voor de workshop December Stories van Scrapdelight en ik heb mijn kit besteld. Deze ga ik 4 of 5 december ophalen. Verder heb ik al wat foto's gemaakt die ik erin wil verwerken. Op facebook is de groep al begonnen en de eerste opdrachten zijn binnen. Ik heb wat dingen geprint, gedownload en klaargezet om te printen, maar eerst de kit halen en kijken wat er bij past.


8)   2 boeken lezen
Het eerste boek is bijna uit, deel 4 van de after-serie, en het tweede boek is ook uit, en het derde ook! Lekker bezig dus! Inmiddels al weer een nieuwe serie van 3 boeken op mijn Ipad staan waar boek 1 van uit is, en boek 2 al op de helft. Heerlijk lekker veel gelezen dus!

9)   2x per week hardlopen (iemand gezocht die mij een schop onder de kont geeft)
We zijn net 1 week bezig en ik heb idd al 2x gelopen en 2x gesport. Het sporten is heel erg goed gegaan. Bijna elke dag wel wat oefeningen gedaan, de Wii fit weer erbij gepakt, alleen hardlopen is niet heel erg gelukt vanwege het weer helaas.

10) Moestuin winterklaar maken
Heel hard aan gewerkt en helaas niet helemaal gelukt. Gelukkig zijn er 2 dingen blijven liggen die ook in het voorjaar nog kunnen dus dat scheelt weer!

11) Genieten van de laatste sinterklaas dat alle kindjes nog geloven (groep 4 gelooft al niet meer!!!)
Ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd veel moeite heb met het stuitergedrag wat volgt op de beste meneer die dan aankomt. Het begon op vrijdag 6 november toen ze de reclame zagen voor het sinterklaasjournaal. Maandag de 9de was het helemaal "erg" want toen zou het journaal beginnen. Ik vind het ook erg leuk maar heel eerlijk gezegd, ik zal ook blij zijn als de beste man weer naar Spanje vertrekt. Daar schreef ik ook al een blogje over want mensjes wat een spanning toch weer!
*update* we waren zaterdag 28 november ergens waar een vriendin van ons zwarte piet was. Het was erg grappig om te zien en Pixie heeft inmiddels het geheim ontrafeld maar past het nog niet helemaal toe. Ze weet nu hoe het zit en vertelt helemaal niks tegen haar jongere zusje, maar ze vindt het zeker nog spannend en de manier waarop ze er nog over praat, is het nog niet helemaal ingezonken.


12) Nieuwe foto's van de kindjes maken voor aan de muur
Nu ik de update (nummer zoveel) typ, is het 29 november en is het nog niet gelukt helaas, maarrrrr het is bijna december en dat betekent foto's in overvloed dus ik weet zeker dat het de komende maand wel gaat lukken!!! Natuurlijk maken we eerste kerstdag een gezinsfoto, elk jaar weer dus het zal vast ook lukken leuke foto's te maken per kind!!

Geen opmerkingen: