donderdag, november 20, 2014

Nog 35 dagen tot kerst!!!

Nog maar 35 dagen, dus een klein maandje, en dan is het kerst!! En stiekem ben ik al begonnen met wat versieringen! Ik heb lampjes en kaarsjes al tevoorschijn gehaald, rode bloemen op tafel, ja ik hou er van!

Ook dit jaar doe ik weer een December Daily ! Ik blog dan veel en doe veel met de kindjes, ik maak er een heel boekwerk van ook! Meestal maak ik er een miniboekje van maar dit jaar zit ik er over te denken om het in Project Life te implementeren. Zeker weten doe ik het nog niet.
Dit jaar heb ik gekozen om een workshop te gaan doen, deze heet December Stories en is van Scrapdelight. Ook koos ik er voor om hun kit erbij te nemen want de kleuren zijn mintgroen en goud! Laat mintgroen nou net MIJN ding zijn momenteel!

Ik hoop dat ik hem lekker bij kan houden, veel leuke memories kan maken, veel leuke foto's veel leuke activiteiten, ik heb er zo veel zin in!! Dat moge duidelijk zijn he? ;-)

(ja ik weet dat sinterklaas eerst nog komt maar eerlijk gezegd vind ik er niet zo veel aan, voor de kids is het leuk, maar volwassenen maken momenteel dat het niet meer leuk is. Voor mij is de lol er wel vanaf, al probeer ik het zo leuk mogelijk te maken voor de meisjes met schoentje zetten, knutselen, pepernoten bakken, liedjes zingen, sinterklaasjournaal etc)

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Wat leuk dat je een echt boekwerk maakt van de maand december. Ook leuk voor later.