maandag, november 03, 2014

project life juni 2014

En dan zijn we al weer bij juni aanbeland! Hier begon ik er echt lekker in te komen, wat wel gek is want het werd prachtig mooi weer, en dus niet echt weer om binnen aan je tafeltje te gaan zitten prutsen maar lekker buiten te zijn, en eigenlijk deed ik dat ook de hele dag, maar 's avonds toch lekker even prutsen ;-)

Dit is de spread van 1-15 juni, vooral veel roze want ik had een soort van lieflijke bui. Ik geniet op dat moment volop van het lekkere weer, lieve momenten en gezelligheid. Ik koop eindelijk een rok die ik zo graag wil, een romantische/vintage/kantachtige rok met bijpassende top, het zit heerlijk, voelt heerlijk. Het laat wel zien hoe ik me voel eigenlijk.

De linkerpagina uitvergroot... De kleding die ik dus kocht... Callen die voor het eerst een ijsje in zijn handjes heeft, en een gezellig moment en voor de kindjes een herinnering... met opa naar de ijswinkel! Dat is iets wat pap met ons ook deed, ijsjes kopen, zo leuk om dat nu weer terug te zien!

 De rechterpagina.... ik ga lekker naar de tuin, met mijn voetjes tussen de aardbeien, ik voel me blij! Ik geef Callen nog steeds BV waar ik zo ongelooflijk trots op ben en ook dat maakt me blij, dat zijn de fijnste momenten. We hebben verder een MEGA oogst aardbeien, frambozen en bessen en ik maak jam, véél jam die 2 weken!

De spread van 16-30 juni... het wees is even iets minder mooi helaas. Ik kies weer voor mintgroen, het blijft me enorm trekken die kleur. 

 De linkerpagina... Igor leert Pixie Loom'en, rechts een paar elastiekjes verwerkt.... We halen ons nieuwe konijntje op, wat een snoetje! Kijk dat lieve koppie van Pixie ook! <3 callen="" de="" een="" en="" favorieten="" foto="" is="" kind="" lekker="" links="" mijn="" onder="" p="" van="">

De rechterpagina... Veel foto's, we deden dan ook veel, en kregen veel visite van kindjes, een drukte van jawelste maar erg gezellig! Ik maakte deze keer veel gebruik van pijltjes zie ik nu ;-)
Op naar juli, wat ook weer meer pagina's was ivm Pixie d'r verjaardag, waarbij ik ook weer een extra spread maakte!

2 opmerkingen:

Tamara zei

Super leuke spreads! Mooie zo de kleuren en lekker veel in verwerkt.

Vlijtig Liesje zei

Je schiet al aardig op!