zaterdag, september 21, 2013

Hier is hij dan eindelijk

Het heeft een een paar dagen geduurd (logisch toch?) maar hier is dan toch de eerste post. Ons kleine mannetje is eindelijk geboren op maandag 16 september 2013 om 15.49 uur na een korte bevalling.

Hij heet Callen Jawi (uitleg volgt in een latere post)
en weegt 3.640 gr. We vinden het een klein mannetje (in vergelijking tot de dames met hun 8 pond) en zijn heel blij uiteraard! Hier dan een paar van de eerste foto's, niet de mooiste of misschien vinden sommige dit een beetje té persoonlijk maar ik vind ze natuurlijk prachtig en wil ze graag delen!

Net geboren!
 Even lekker kennis maken en van elkaar genieten, warm bij elkaar
Een close upje van meneertje, nog helemaal in de kreukels.
De bevalling was kort, en ja weeën zijn altijd heftig maar ik heb het al goed ervaren, er waren er maar een paar écht heftig en niemand wilde geloven toen ik, na het breken van de vliezen, binnen een paar minuten persdrang kreeg (had voor 't breken nl net 5 cm), maar na 't breken ging het ineens zo snel! De verpleegkundige wilde me niet geloven en ook de verloskundige zei dat het onmogelijk was en ik zeker nog 1 uur bezig zou zijn voor 't zo was. En ze gingen weer. Ik kon weer 2 weeën later het niet meer ophouden en mijn lijf ging als vanzelf, weer op de bel drukken en toen moesten ze haasten (tja had je maar moeten luisteren de eerste keer dat ik het zei!) Ze hadden nog net tijd de handschoenen aan te trekken, maar niet om spullen klaar te zetten of te pakken! 4 minuten en 2 weeën later lag dit heerlijke ventje op mijn buik!
Dus ja een zeer korte turbobevalling.

Meer foto's en verslagen volgen snel!

3 opmerkingen:

Petra zei

Gefeliciteerd!!! Wat een snelle bevalling zeg! En nu lekker genieten van Callen, wat een mooie naam en een mooi mannetje.

amanda zei

gefeliciteerd
ik volg je blog al een tijdje
mijn oudste dochter is van skylars leeftijd
wat leuk nu ook een knul erbij
moest in het begin wel wennen aan een jongetje met luiers verschonen
hij heeft in het ziekenhuis het gordijn en tv ondergeplast bij ons haha

geniet van je kraamtijd

Tante Jannie zei

Wauw dat is dan zeker een turbo bevalling geweest. Wel fijn voor jou en natuurlijk voor Callen Jawi (prachtige naam trouwens). Ik weet er niet zoveel meer van natuurlijk maar geboren worden is volgens mij ook geen pretje dus kun je er maar het best zo kort mogelijk over doen :-) Dikke proficiat met dit prachtige mannetje!