zondag, juli 14, 2013

Pixies verjaardag 5 juli 2013

Zo en hier dan eindelijk de foto's van Pixie's verjaardag, dé echte dag, vrijdag 5 juli 2013. Ik heb niet heel erg veel verschillende foto's gemaakt, en Igor is weg geweest met de meisjes zonder fototoestel dus dit zijn er een paar!

De meiden waren vroeg wakker (half 7) en Igor moest eerst heel even werken. Ik had de meisjes allebei 1 kadootje gegeven en de rest bewaard tot Igor thuis kwam. Hij kwam 9 uur thuis met ontbijt en... slagroomsoesjes! Dat was natuurlijk super want daar zijn de meiden dol op!
 Pixie wist dan ook even niet wat ze moest kiezen, de slagroomsoesjes of d'r kadootjes!
 Uiteindelijk wonnen de kadootjes want stel je voor dat Skylar ze toch uitpakt! Pixie was erg blij met d'r rolschaatsen en Skylar vond het ook reuze gezellig allemaal!
 Pixie is blij met kleine dingen, zoals hier dus met d'r prinsessen fietsbel! Haar toeter van d'r fiets was stuk gegaan toen ze een keer gevallen was, en dat vond ze natuurlijk helemaal niet leuk! Dus nu een goeie oplossing gevonden, kind weer heel blij!
 Het is een tutje die er wel van houdt om zichzelf wat op te leuken dus ze kreeg een ketting van de sprookjesboom. De prinses natuurlijk! Allemaal bedeltjes aan een parelketting, je kunt er 1 aanhangen maar Pixie wilde ze natuurlijk allemaal en trots dat ze was!
 Nadat alle kadootjes uitgepakt waren moest er natuurlijk meteen geschaatst worden en gek genoeg, ze ging er zo op weg! Een paar keer over, ook alleen, hoppa en daar ging mevrouw!
Aan het einde van de dag aten we macaroni met gehaktballen, Pixies lievelingsmaaltijd, en ja als je jarig bent mag je kiezen wat er gegeten wordt he?
 Ik kijk naar haar en zeg... "wat heb je toch mooie ogen meisje"... dit is de toet die ze vervolgens trekt...
 En dit is dan mijn mooie meisje! 4 jaartjes al weer, mooi , lief en ook heel erg serieus!!!
Na het eten wilde ze graag nog even buiten rolschaatsen en dat hebben we ook gedaan, een rondje door het park en ook hier ging het weer goed, ze vond het super leuk! En wij ook, alleen wel erg zwaar voor je armen om zo'n meiske te ondersteunen (17 kilo met kleding aan).
Lieve foto's vind ik zelf, ben er erg blij mee. De foto's van haar feestje zondag 7 juli volgen snel!

1 opmerking:

Peet zei

Wat is ze al groot, en wat een heerlijke vrolijke foto's. :-D