zondag, september 09, 2012

vakantie deel 1

Zo... op het randje van onze vakantie begin ik ook eindelijk eens aan bloggen over de vakantie!
Het is nu bijna half 10, zondagavond en een beetje weemoedig zit ik nu de foto's te sorteren om tot de conclusie te komen dat het er wel heeeeel erg veel zijn! Té veel om in 1 post te doen, dus waarschijnlijk de komende dagen elke dag 1 post met foto's en verhaal.

Het verhaal begon op vrijdag 24 augustus. Igor was vroeg thuis en ook de kindjes en mijn ouders waren bijtijds weer hier. We zijn met z'n allen naar de kinderkermis gegaan, dat is hier elk jaar in het dorp, erg leuk en gezellig en dit keer helemaal niet zo druk... Er was een draaimolen geschikt voor beide dames dus hoppa erin, nou ja foto's zeggen genoeg....

Skylar heeft de grootste lol en giert het echt uit!
En Pixie vindt het ook erg gezellig!
Aan het einde is Pixie verontwaardigd en Skylar is vol verbazing over wat ze net meegemaakt heeft zo van "ohhh heb je dat ff gezien??"
Daarna krijgen ze een "spinsuiker" zoals Pixie het noemt, samen delen welliswaar want ze zijn erg groot. Hadden ze nog nooit gehad en het was een schot in de roos hoor!
En op het andere plein staat nog een draaimolen, waar Skylar helaas te klein voor was en Pixie nog wel een rondje (of 2) in mocht van opa en oma.
Skylar at ondertussen lekker door aan de suikerspin.
Daarna gaan we naar huis en bak ik verse hamburgers en patatjes en liggen de kindjes wat later dan gewoon op bed, maar de toon is gezet, het is nu dan toch echt eindelijk vakantie!!!

Zaterdags doen we het nog dunnetjes over, we gaan nog een keer naar de kinderkermis en de dames krijgen nog een keer een suikerspin. Ook is er nu live muziek, Skylar swingt d'r buggy uit, Pixie is minder enthousiast maar ze houdt niet zo van harde muziek.

Zondags gaan we lekker zwemmen, het bad is echt weken dicht geweest omdat het opnieuw betegeld werd, en we hebben het gemist, vandaag dus maar lekker even poedelen en wederom Skylar onbevreesd!
Ze heeft voor het eerst bandjes om, eerder ging ze in zo'n gele ring met zitting, nu dus met bandjes en dat vindt ze best grappig en laat zich zo, zonder pardon achterover vallen en gaat drijven!
Heerlijk een redelijk rustig maar gezellig weekendje om de vakantie mee te beginnen!

Inmiddels kwart voor 10 en er staat een lekkere tortilla de patatas te pruttelen voor manlief, want hij moet morgen weer werken en ik gun hem dan wat extra lekkers voor de lunch. Ik ga zo lekker slapen want het zal wel weer erg wennen zijn allemaal! Morgen dus het vervolg!

Geen opmerkingen: