woensdag, juni 27, 2012

Klusupdate

Jeumig en dan is het zomaar ineens al anderhalve maand geleden dat ik voor het laatst geschreven heb! Tijd vliegt als je het druk hebt... Ik zal maar eens een update geven!
Ik heb geschilderd,  geschilderd en geschilderd, zo'n beetje ALLES wat er in huis te schilderen viel aan houtwerk en deuren en deurposten!! Ik heb zojuist de trap van zolder in de laatste laag gezet. De fotolijstjes die in het trappengat komen te hangen liggen in de de eerste laag zwart, de tweede morgen. De kastdeur in de woonkamer krijgt morgen nog 1 laag schoolbordverf en dan is die ook klaar. Nu is het wachten op het mooie weer dat ik de keukenraampjes open kan zetten en schilderen.

Dit is het resultaat van de trap

De buitenkant van het huis is afgelopen week ook geschilderd door een bedrijf in opdracht van de huurbaas dus ook die ziet er weer pico bello in orde uit!

Igor is heel druk met de badkamer bezig, en 1 hoek is al klaar, de hoek waar het bad staat. De andere hoek is zaterdag aan de beurt! Het wastafelmeubel met spiegel is gisteren bezorgd en een luxe douchepaneel met stralen ed. Het douchehokje en bak hebben we zaterdag bij Karwei gekocht want er waren sanitairdagen en we kregen 25% korting op dat spul, nou ik weet niet of je weet wat die spullen allemaal kosten? Nou dan is 25% een HELEBOEL kan ik je vertellen. Dus alle spullen zijn compleet, alleen maken we er nog een verlaagd plafond in met dimbare spots en dat moet nog gekocht worden.
Een stukje van de badkamer om een idee te geven van de tegels en strips, bad moet nog worden afgekit en het voegspul eraf gepoetst ;-)

Dan, het laminaat, onverwachts hebben we dat ook kunnen bestellen en ligt klaar om hier bezorgd te worden maar.... 29 pakken laminaat, waar laat je dat zo even? En Pixie d'r verjaardag is volgend weekend en willen we niet dat het er hier uitziet als een bouwput ;-) dus die laten we nog even in de opslag liggen!

Volgende plannen: de wc en keuken, alles is al uitgezocht en bij elkaar gespaard, maar dit wacht even tot al het kluswerk wat we nu hebben liggen, klaar is natuurlijk, anders wordt het een gekkenhuis!
De tuin, is volgend jaar pas aan de beurt, we komen er niet aan toe en zo kunnen we mooi nog even sparen! En ik wil bepaalde muren nog witten want er zitten vlekken op van verf of andere dingen (katten en kids).

Vakantie: die komt er aan al duurt het nog even. Laatste week augustus en eerste week september! We hebben een hele waslijst met plannen en meer plannen dan dagen dus we gaan kiezen ;-) Ook dat is bij elkaar gespaard dus een zorg minder én hopelijk is het dan mooi weer!!!! We hebben er zin in, in ieder geval!

Tot zover de update wat betreft klussen, een andere update volgt snel, ik ga er meteen aan beginnen maar anders worden het zulke lange posts!!
xxx

Geen opmerkingen: