zaterdag, februari 04, 2012

winterse scrapsels!!

Tja heel Nederland is wit, en daar worden veel foto's van gemaakt en ik hou er van! Tenminste sneeuw, om naar te kijken dan, en de verwondering en pret van mijn kindjes maar ik heb een baggerhekel aan de kou, maar ja voor je kindjes heb je dat dan wel weer over he? Naar buiten dus! Dat levert leuke plaatjes op, deze waren van het begin van de week en die heb ik meteen gescrapt met het mooie papier van Bo Bunny waar ik een tijdje geleden tegenaan liep.

Pixie in de sneeuw, lekker wandelen en spelen, en het viel me op hoe groot ze lijkt en is op deze foto, hoe lang ook vooral. Mijn  lieve poppetje! Oh ja zowaar weer eens een lootje uit mijn eigen mouw geschud (ipv geleend van iemand anders hihihi)
En hier nog een, de eerste keer sneeuw van Skylar, de titel staat rechts boven de foto maar valt niet heel erg op helaas, krijg de foto ook niet beter dan dit. In het echt vind ik hem mooier dan op de foto overigens.
 Deze lo is n.a.v. een sketch op My Creative Sketches  en die vond ik wel heel erg leuk. De sketch is origineel voor 1 foto maar ik vond deze ook wel kunnen zo. Het zijn foto's van Pixie de allereerste keer in de sneeuw, dat was december 2009. Ik had steeds geen geschikt papier, maar nu dus eens wel. Dit was ook een lekkere klodder- en uitprobeer lo met inkt, glimmermist, verf, etc. Ik heb met de cricut sneeuwkristallen uitgesneden en die als mask gebruikt aan de linkerkant van de pagina, die met inkt en glimmermist "afgedrukt" op de pagina, daarna de sterren zelf rechts op de pagina weer erop geplakt.
Het bolletjeslint had ik de dag ervoor van mijn lieve dinnetje Annemiek gekregen en paste perfect hierbij. De hartjesdoillie heb ik in een swap  gekregen. De  titel is een rubon van MME en heb ik al heel erg lang (2004 of 2005 ofzo??) en nooit weggegooid. Kwam hij toch nog eens van pas!!

En nog een detailfoto... Wat was ze  toen nog klein zeg...sjucht...6 opmerkingen:

Melissa Vettorel zei

What an adorable page!! Thanks for playing along!!

Miranda zei

Hele mooie lo's zeg!!! Gaaf papier he, heb ik ook en werkt erg fijn ( behalve de glitter overal...;) )

Annelies zei

Leuke foto's heb je gemaakt!

Annemiek zei

aah die kleine Pix!! Vind haar daa zo op Igor lijken hihi.

Sandra zei

Wow angela...prachtige layouts!

Rachael Elliott zei

Such gorgeous pages and I love your interpretation of the sketch. Thanks for playing along.