donderdag, februari 16, 2012

Project Life week 5 en 6

Hoi hoi,
Hier dan eindelijk week 5 en 6. Doordat ik vorige week ziek was, had ik weinig tijd, fut en foto's dus vandaar, maar nu ben ik bijgewerkt.. heb zelfs al eea voor de huidige week gedaan. Maar eerst maar eens week 5, de week dat er sneeuw viel voor het eerst en dat het bagger koud was. Skylars eerste aanraking met sneeuw.

Totaalplaatje week 5, links een hele en rechts een halfje.
De linkerpagina in close up, ze ziet zelfs nog op de foto mij in actie hahaha
Dit is de rechterpagina, een verhaaltje over Skylar hoe ze nu is en hoe het met haar gaat. Een idee van Nicole J overigens. Over een half jaar doe ik het weer en dan aan het einde van het jaar weer.
Dit is het totaal van week 6 zoals ik al zei, weinig foto's want ik heb veel in mijn bed gelegen.
De linkerpagina, een halfje over Pixie waar ze nu staat en hoe ze nu is, zo'n schattige foto, ik had er best veel in deze serie en wist niet welke te kiezen!!
En de rechterpagina, een niet zo flateuse foto van mezelf maar ja...
En dat was het dan weer, ik ben nu even bezig met een taart maken, een Woezel en Pip taart zelfs! En nog wat achter de naaimachine trutten voor Skylar, want zal ze zelf broodje eet dan zit het beleg van haar tenen tot haar mond, OP de kleertjes dus ik kan haar elke ochtend zowat verschonen, nu een oplossing aan het verzinnen. En dan ga ik weer verder scrappen!!


4 opmerkingen:

Miranda zei

Super leuke weken!!! Ziet er gaaf uit!
Ben benieuwd naar de resultaten van de naaimachine!

Monique zei

Wat een leuke weken. Die halve pagina tussendoor is ook geweldig. Ik ga dat idee van een update denk ik ook "jatten"

Annelies zei

Volgens mij ben je echt met een enorm project bezig. Ik zou er echt geen tijd voor hebben. Pixie wordt al een echte dame hoor!

Chantal zei

ziet er goed uit!!!
die beschrijving van je kids is een super idee (van nicole) ga ik ook doen!!