donderdag, oktober 06, 2011

Scrapupdate

Zo dat is wel weer heel erg lang geleden he? Heb het momenteel verschrikkelijk druk met allerhande zaken waar ik je niet mee zal vermoeien, maar leuk is anders allemaal, moeilijk, zwaar en emotioneel, maar.... ik vind gelukkig nog wel tijd om wat te scrappen! Zoals ik eerder meldde was ik goed door mijn papier heen e zat ik met restjes te scrappen. Inmiddels is mijn papier weer een beetje aangevuld en de lijn Pixie Glen van Prima Marketing is 1 van die dingen die ik gewoon MOEST hebben (vanwege de naam, erg he?). Toen ik het papier eenmaal had, vond ik het wat tegenvallen, maar ben wat gaan surfen en heb lekker hersenloos jatwerk gepleegd (beter goed gejat dan slecht verzonnen toch?)

Het eerste lootje dat ik met Pixie Glen maakte gaat over... Skylar, beetje gek toch maar hij is wel leuk geworden vind ik zelf, wel gelift overigens en een beetje eigen gemaakt natuurlijk

Klein bloemendetail! Ik heb trouwens van zelfklevend papierkant allemaal stukjes gesneden, dat geinkt en dat op de achterkant geplakt dus het lijkt net of het allemaal losse stukjes zijn.

Het tweede lootje, ook weer gelift maar niet echt gelukt helaas, toch is ie best lief geworden en iets meer freestyle dan normaal. Deze foto is genomen op 5 juli 2011 toen Pixie 2 jaar werd, mijn 2 mooie prinsesjes bij elkaar!

Deze ben ik helemaal blij mee, een foto van Pixie in maart van dit jaar. Mijn mooie fotomodelletje!! Deze is gelift van Gabriëlle Pollaco. Zij maakt zulk geweldig spul! Hier ben ik dan ook heel trots op! Ook weer eigen gemaakt. De slingers ook helemaal zelf gemaakt, wat een werk!!!

Detailfoto met een prachtig stuk kant dat ik gekregen heb in een swap op het SA forum!

Close up van de slingers, de eerste slinger is plat opgeplakt, de andere slinger is iets verhoogd door foamtape.
En dan deze lo, zo grappig, deze foto is van februari 2010, dus 1 jaar voor de vorige foto, wat een verschil he als je dat ziet? 7 maanden of 1 jaar en 7 maanden (nou ja 1 jaar en 8 maanden eigenlijk). Ik heb gewoon voor de zekerheid de data nog gecheckt maar het klopt echt!! Deze is wel geïnspireerd op een lootje dat ik al een eeuwigheid in mijn jatmap had staan maar toch weer heel anders geworden.

Klein detailfotootje, ik vind die takjes zo lief, heb ze gesneden met de cricut en SCAL.
Ik heb nog meer leuk spul liggen dus ik hoop snel weer tijd en fut te hebben om door te scrappen! Heb weer leuke ideeën ermee en ik heb alweer mooi papier gezien, het nieuwe van Tilda (thanks Marije!), de blauwe winterlijn WOW!!! Die gaat er komen, hoe dan ook!!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

He, wat leuk om weer een blogje van je te lezen! Wat balen voor je dat sommige dingen niet goed gaan in je leven, hopelijk gaat dat snel beter.
Heke mooie lootjes weer, kan er naar blijven kijken. Prachtige meiden heb je!
Groetjes Sannepan

Annelies zei

Ik vind de lo toch wel heel mooi gelukt hoor!!

jacqueline zei

WOWWWW Angela wat een schitterende LO's heb je gemaakt, echt prachtig.
En wat een heerlijke knappe meiden heb je toch!!!

Groetjes Jacq.

Anoniem zei

Ohh, fijn om weer van je te lezen! De eerste en laatste lo's zijn mijn favorieten, maar eigenlijk zijn ze allemaal mooi! Je hebt zo'n mooie eigen stijl.
Veel sterkte met de "lastige" dingen waar je op dit moment mee zit, als je eens van je af wilt tikken, je hebt mijn mail nog wel toch? Gewoon doen hoor!
Groetjes Sannepan

carlies zei

Hoi angela

wat worden ze toch groot wat gaat het allemaa zo snel..en je heb zulke prachtige layouts gemaakt
heerlijk om weer bij je te kijken

lieve groetjes carla

Lida zei

Wat zijn dat mooie
layout,s die je heb gemaakt
met mooie foto,s van de kids

groetjes Lida

Heidie zei

wat een mooie layouts heb je gemaakt.

liefs Heidie