vrijdag, september 16, 2016

Callen 3 jaar!!!

Zo dat is een hele tijd geleden dat ik voor het laatst blogde! Maar ik geloof dat ik het weer gevonden heb! Vandaag begin ik met de verjaardag van Callen! Hij is vandaag 3 jaar geworden!!! En wat een heerlijk ventje is het toch. Het liefst doet hij lekker gek zoals elk jongetje, hij praat inmiddels al aardig (als hij zin heeft) en is, vind ik, heel zelfstandig. Maar ja dat wil wel met 2 grote zussen boven zich! Hij kan zijn eigen boterham smeren, zelf naar de wc, is zindelijk ('s nachts nog niet geprobeerd) en een vrolijk lekker kereltje.

Al vanaf zijn geboorte heeft hij regelmatig de camera op zijn snufferd staan en is wel wat gewend, en elk jaar maken we op zijn verjaardag dan ook een leuke foto met een fotolijst, en it is hem geworden dit jaar!!!
Zondag vieren we zijn verjaardag met familie en vrienden en zal hij vast ook weer lekker verwend worden. Tot die tijd ben ik nog lekker bezig met freubelen en in de keuken, we hebben er weer zin in!

Prietpraat van Callen
Potelitie of polelitie is natuurlijk de politie, daar is hij groot fan van! Dat is vooral heel "stoer"
Pimpims zijn pinguins en daar kijkt hij graag naar op de Ipad (ja hij mag op de ipad!!)
Ghondje is ons hondje, op een of andere manier zegt hij het zo, terwijl hij wel heg of haard zegt.
Zijn favoriete zin momenteel is "nieuwe auto blauwe mooi" dan heeft hij het over onze nieuwe blauwe mooie auto!
Zijn werkwoorden beginnen te komen en hij praat bijna in hele zinnen. Maar nog lekker in kindertaal zoals "mij is heel sterk hoor" en als zijn zussen stout zijn zegt hij : "pas op hoor, gang trap zitten deur dicht stout" en dan liggen we allemaal in een deuk!

Een kleine update maar er volgen er snel meer!


Geen opmerkingen: