zondag, mei 17, 2015

Summerhaul voor Callen

En daar gaan we weer met een leuk blogje over kleding!!!
Kleine mannetjes groeien als kool en hebben nieuwe kleertjes nodig... tja dan moet je shoppen he? Wat een ramp... NOT!!! Het wordt langzaam aan mooi weer dus ik heb nieuwe zomerkleertjes gekocht, kijk je mee?

Dit kocht ik bij de Hema, een korte broek met bijpassend t-shirt met vosje erop. Ook vond ik het mintgroene t-shirt erg grappig en een heerlijk kleurtje, en natuurlijk een petje, want die zon in je toet is niet lekker! We hebben ook nog een zonnebril gekocht maar die is al weer kwijt, geen idee waar die is! 
Ik ben dol op pakjes, en dat kan echt maar tot een bepaalde leeftijd dus nu het nog kan, heb ik er 1 gekocht! Het staat super lief en het weer is al een keer zo mooi geweest dat hij hem aan gehad heeft ook! De romper en schoentjes zijn zo schattig in licht grijs, en staat ook meteen heel stoer gecombineerd met een spijkerbroekje!
Eigenlijk gewoon omdat je nooit genoeg t-shirts kan hebben met kleine kindjes en deze waren niet zo duur per 2. De joggingsbroek is geweldig! Goede kwaliteit, lekker zacht en staat goed en zit goed.
Dit zijn toch wel mijn favorieten. Dat t-shirt ben ik verliefd op! De bril glimt echt. De korte broeken voelen heel zacht en comfortabel en de printjes zijn auto's en ja hoor daar zijn ze weer... ankertjes!
Ondertussen nog wel wat dingen gekocht maar die zal ik ook gauw showen hoor ;-) Hij kan er voor nu even tegenaan!

Geen opmerkingen: