donderdag, mei 14, 2015

En zo ben je...

ineens al weer een maand verder!! Pffff niet te geloven hoe hard de tijd gaat! En wat heb ik allemaal gedaan? Eigenlijk van alles en veel te veel van dat ook nog!

Op het moment gaat het hier nog steeds niet helemaal lekker en spelen er van allerlei (vervelende) zaken die al mijn aandacht en energie opeisen en kosten ook vooral! Natuurlijk is het niet alleen kommer en kwel en behaal ik ook winst en overwinningen op mezelf (doelend op mijn angst- en paniekstoornis). Verder heb ik nog steeds pittige momenten met het missen van mijn lieve (schoon) papa Jan en praten we er met de kinderen nog heel erg veel over. Ze beginnen er zelf steeds over en zoeken een reden waarom opa nou ziek moest worden. Tja als we dat toch eens wisten??

De kindjes doen het alle 3 super goed en zijn er mega mijlpalen geweest waar ik de komende tijd meer over ga bloggen want ze zijn stuk voor stuk bijzonder natuurlijk! Ik wil weer meer gaan bloggen! Ik mis het van me af tikken van gebeurtenissen, foto's bijvoegen en echt proberen de herinnering vast te leggen. En soms zeggen foto's meer dan 1.000 woorden, dat bewijst deze foto wel van gisteren ;-)
Callen voor het eerst vingerverven! Gelukkig had ik hem helemaal uitgekleed tot op zijn luier en kon hij daarna meteen in bad! De meiden overigens ook hoor! Wat een stelletje apenkoppen.

Geen opmerkingen: