maandag, februari 17, 2014

Valentijnsdag

Valentijnsdag, noem het commercieel gedoe, ik vind het geweldig! Niet alleen omdat het nou net op die ene dag Valentijnsdag is en dan net op die ene dag de liefde gevierd en geuit mag worden, nee... wij hebben heel erg veel herinneringen op juist die dagen (ook de 15e telt mee)

Allereerst... onze trouwdag  is op 15 februari, dus we zijn inmiddels al weer 6 jaar getrouwd (en bijna 11 jaar samen)
In 2009 hadden we een geweldig weekend want we vonden uit dat we een meisje kregen 
tijdens de 20 weken echo en we hadden een geweldig weekend" en daar heb ik een boekje over gemaakt

In 2013 was het niet zo leuk want ik lag in het ziekenhuis dus die slaan we maar over ;-)

Dit jaar heb ik ook geprobeerd er iets leuks van te maken en hadden we allerlei plannen maar er is weinig terecht van gekomen door een ziek kindje op 14 + 15 feb (waterpokken) en ikzelf op 15+16 feb. 

Ik heb geprobeerd lollies te maken maar de candy melt wilde niet meewerken :-( Dus ze zijn niet zo mooi geworden helaas maar dat maakten de meisjes niet uit, ze vonden het toch wel lekker! Tja het is chocolade ;-)
We hebben allemaal een tekening gemaakt op een hartje. Pixie een hele tekening met allerlei dingen die ze leuk vindt, zoals een ballon, eendjes voeren, etc en Skylar scribble scrabble en van Callen 2 voetafdrukjes en dat hebben we naar "tante sabrina" gestuurd en daar was ze heel blij mee!
We hebben een valentijnsslinger gemaakt met papieren hartjes aan een stuk touw plakken en dat heeft ze lekker lang bezig gehouden en ze konden het super goed en hangt nu aan de lamp boven de eetkamertafel en staat heel erg gezellig!
En ik heb nog een hartjestaart gemaakt met aardbeien en roomvulling, erg lekker was ie weer! Was wel weer lang geleden dat ik dat gedaan heb maar ja moest ook weer even erin komen want Skylars verjaardag staat gepland, bijna al weer!
Ik heb verder manlief een kaartje in zijn lunchbox gedaan (moest hem wel even een appje sturen dat hij goed moest kijken hoor hahaha) en mijn dinnetje ook trouwens. Ik zelf was het weekend ervoor al verwend door mijn mannetje!
Ik kreeg een paar echte Uggs, die ik eigenlijk altijd al wilde hebben maar te duur vond en ze zelf niet kocht, maar hij dus wel voor mij, precies de goede ook! Halfhoge grijze! Ik loop er zowat dag en nacht op want ze lopen zooooo lekker en hey... voordat het echt warm wordt, kan ik er nu mooi nog even op rondlopen!
 En hij maakte een heerlijke lunch voor me!
 We zijn zondags ook naar Prenatal geweest zoals in mijn vorige post te zien was, en daar naar een expositie ook geweest, vond het erg mooi en shoppen voor je ukkies is altijd leuk!
 En last but not least .... overheerlijke sushi!!! Mijn favoriete eten/maaltijd/snack en zelfs ontbijt als er leftovers zijn!!!
Zo dat was dat weer ;-) alle leuke foto's bij elkaar van toch wel weer een geslaagde valentijnsdag/weekend! Weer wat herinneringen rijker, op naar volgend jaar en hopelijk dan geen zieken!

1 opmerking:

Jess zei

Klinkt als hel geslaagde dag! Die lolly's zijn een leuk idee zeg :-)