vrijdag, januari 24, 2014

Update...

En hier maar eens het eerste blogje van 2014, hoe weird is dat dan? 
Hier is het eigenlijk al vanaf de kerstvakantie drama! De meiden zijn steeds ziek, elkaar aansteken, griep, spugen, snotteren, koorts pfff en toen is het 2 weken goed gegaan en nu week al een week doffe ellende. Pixie begon zondag, stak dinsdag Skylar aan en gisteren en vandaag is ook Callen aan de beurt ook ivm inentingen van gisteren. YUCK!!!  Maar goed here we go!!!

In de kerstvakantie hebben we deze kippen gehaald! Het zijn grote Brahma's buff Columbia. Ik vind ze geweldig en ze zijn ZO lief! Ja echt ze zijn tam en eten uit je hand! Helaas moest de haan weg want de buren kwamen na 2 dagen al "verzoeken" of de haan misschien weg kon, ik snap het aan de ene kant wel maar baal er wel als een stekker van, straks gaan de vogels ook om half 5 al weer zingen toch?
2 januari gaf Pixie Callen de fles en ze vond het prachtig! Callen ook trouwens!
5 januari, we waren allemaal oké en het was redelijk weer dus we zijn lekker naar de dierentuin geweest in Amersfoort. De meiden hebben een abonnement dus die nog even gebruiken!
Elk jaar gaan we en maken we een foto op de olifant daar, dus ook dit jaar moest dat echt even doen!
Skylar had het koud en was moe dus dan maar even op papa's nek zitten, altijd leuk!
Pixie kent de dierentuin op d'r duimpje want ze is in 2013 er heel vaak geweest met opa en oma, ze wandelt dan ook lekker overal heen!
Het is toch wel wat koud en we gaan dan ook lekker even wat eten en drinken in het (belachelijk dure) restaurant de Olifant
En op de terugweg gaan we langs het station want daar zit nu een Starbucks!!!
9 januari lekker lui dagje! Heerlijk knuffelen met de kids op de bank, genieten van mijn rijkdom!
14 januari Callen is zo vrolijk en ligt heerlijk op zijn buikje te spelen, het gaat steeds beter en hij rolt nu ook om van buik naar rug en al halverwege van rug naar buik
Op de 16e had ik een shootje gedaan van Callen, zoals elke maand, 4 maanden al weer maar daar komt een apart blogje van. Op de 18e deed ik dat ook van de meiden omdat ik nieuwe foto's in de lijst wilde hebben.
Skylar, mijn mooie popje is zo fotogeniek, ze doet er niks voor en je schiet zo een "rolletje" vol met voltreffers.
Ze lacht altijd, mooie grote ogen, ze is prachtig gewoon! Tja lichtelijk bevooroordeeld!
Natuurlijk Pixie ook mooi op de foto, ze wordt vast later model of actrice ;-) 
Heerlijk lief toetje heeft ze toch, je ziet zo niks terug van haar pittige karakter ;-)
En dat was het even voor nu, later meer!
xxx

Geen opmerkingen: