zaterdag, januari 25, 2014

Callen 4 maanden oud

En dan ben je al weer 4 maanden oud! Jeetje beertje van me! 
Eigenlijk inmiddels al weer 4 maanden en anderhalve week zelfs! Afgelopen woensdag moesten we naar het CB toe, mijn favoriete uitje NOT maar ja wat moet dat moet he? 
Je weegt 6965 gram wat net boven het gemiddelde is en je bent 64 cm wat precies gemiddeld is!  Je doet het dus heel erg goed!
 Je bent ook meest van tijd heel vrolijk! Je lacht veel en kraait veel en gilt sinds een paar dagen ook nog! Het is wel heel gezellig maar we hebben al ontdekt dat je een harde stem hebt net als Skylar!
 Je groeit dus als kool! Hier jij in het t-shirt wat ik maakte van mijn zwangerschapsshirt.
 En hier het afstreepshirt wat maatje 80 is, wat in principe wel zou moeten kunnen tot zeker 10 maanden/12 maanden, maaaarrrrr ik vrees dat hij het niet redt gezien hij nu in maat 68 zit en naar 74 neigt!! Je ziet al dat het shirt niet vreselijk veel te groot is!
 Je speelt steeds vaker op je buik, en dat hou je goed vol, je probeert ook mobiel te worden en dat lukt in zoverre dat je rondjes kunt draaien op je buik hahaha ziet er heel grappig uit!
 Je zat in een schema, maar dat moest weer om net op het moment dat ik er aan begon te wennen natuurlijk! Je wordt nu rond 7 uur/ half 8 wakker 's ochtends en krijgt dan een voeding, we knuffelen wat en kleed je aan, dan ga je even uitbuiken in de box, en na een tijdje draai ik je om op je buikje, soms op het speelkleed op de grond en soms in de box. Rond 9 uur is het tijd voor je fruithap en dat vind je geweldig, je trekt je gaapie open al! Je zit dan lekker in je wipstoeltje en kan de wereld bekijken. Daarna is het soms rond half 10 nog een voeding/slokje en ga je je bedje in, tegenwoordig op je eigen slaapkamertje! Rond 12 uur word je wakker en wil je weer drinken.

Dat is geen probleem dat doen we dan ook lekker. Je buikt weer uit en dan hebben we even quality time samen want Pixie is op school en Skylar in bed. We lezen boekjes, spelen met je speeltjes en doen oefeningetjes. (fysio voor je voorkeurshouding). Rond kwart voor 3 is het weer bedtijd en kan ik gauw Pixie halen. Dan als we thuis komen en je komt rond kwart voor 4 dan krijg je alle aandacht van de meisjes! Vaak wil je rond 5 uur weer eten. Sinds 23 januari krijg je ook groentehapje, nog maar een half potje ongeveer, warm rond half 5 kwart voor 5 en dan voeding. We gaan zelf eten en jij zit er gezellig bij. Dan Nog even knuffelen met papa en dan is het baddertijd! De ene keer ga je met mij mee douchen, in het weekend een keer in het grote bad en de andere keer was ik je gewoon lekker uitgebreid en krijg je een babymassage, vind je heel fijn!
Om 7 uur nog een voeding om in slaap te vallen en om 10 uur/half 11 krijg je een fles van papa met flesvoeding en slaap je tot ergens tussen 5 en 7. Kortom klokje weer rond en niet veel te klagen maar de laatste week rommel je 's nachts erg tussen je late voeding en half 2. Steeds mopperen en/of huilen omdat je je speen kwijt bent of wakker bent oid. Dat is heel erg vermoeiend, maar hopelijk gaat het snel beter! Je bent tenslotte nog maar 4 maanden, we hebben geen haast!

Je bent een enorm lekker ding en ik ben jawel nog steeds super verliefd! Ik loop wel minder met je rond nu want je bent bijna 7 kilo en dat is best heavy hoor!  Blijf nog maar ff lekker baby, wil er nog even van genieten als je het niet erg vindt! De tijd gaat al snel genoeg! <3 4-ever="" div="" nbsp="" you="">
xxx
mama

Geen opmerkingen: