dinsdag, maart 13, 2012

Zo weer eens een berichtje met scrapsels van mij... na 2 weken HELL (want anders kan ik het toch echt niet omschrijven, er zullen vast ergere dingen zijn maar dit was even erg voor mij!), begint hier de zon langzaam weer te schijnen. Mijn camera is weer terug (1e week januari gekocht, paar weken later al stuk), reparatie viel gelukkig onder de garantie!!Ik ben lekker verwend door mijn mannetje, alvast voor mijn verjaardag, kleine dingen maar ik ben er super happy mee zoals 2 boekjes over het maken van macarons en whoopies en een cupcakepan (voor mini cupcakes) en die laatste natuurlijk ook uitgeprobeerd met ├╝berschattige papieren vormpjes erin. Nou ja in ieder geval voel je je altijd beter als je verwend wordt ;-)
Daarnaast heb ik hele lieve schoonouders die heel goed voor de meisjes gezorgd hebben de afgelopen paar dagen zodat ik weer even kon bijtanken en uitzieken, en dat resulteerde in wat scrapwerk van een online scrapweekend. Dit boekje heb ik gemaakt n.a.v. een workshop van Melanie, echt zo leuk om te maken dat deze manier vast vaker zal gaan gebruiken!

Ik heb restjes gebruikt want het is echt een heel klein boekje.

De binnenkant, 5 envelopjes/pockets met vulling

Bij de kaften heb ik nog extra pockets gemaakt voor  tags, tja hoe meer ruimte hoe beter!!

In de pockets zitten allemaal boekjes met 8 blz (dus 16 kantjes), ruimte genoeg om te schrijven dus en eventueel foto's te plakken nog.
Verder heb ik nog, toen ik bed lag, lekker youtube filmpjes gekeken en mega leuke paperbag albums gezien dus daar ga ik me mee vermaken zodra de paperbags binnen zijn!!! Heb er weer zin in! Nl ook een mini maken (nou ja bij mij worden het altijd maxi's) voor Skylars eerste verjaardag die met rasse schreden dichterbij komt!!!

Tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

Melanie zei

Wat een gaaf boekje is het goed worden! Ik vind die extra pockets en de boekjes ook zo leuk!! Ga ik zelf ook nog eens doen.

Groetjes,
Melanie

Jolanda zei

prachtig bummetje geworden. Ook leuk de extra vakjes die je hebt gemaakt voor tags. Goed idee :):)

Annelies zei

Heel gaaf boekje!!

jacqueline zei

Angela wat een prachtig albumpje is het geworden meis.
Fijn dat het weer wat beter gaat daar bij jullie.
Ik hoop dat de ziekte wegblijft en de rust weer wat terug keert.

Misschien kan je je woorddingen uitzetten wat je moet intypen als je een berichtje plaats.

Groetjes Jacqueline