zondag, maart 25, 2012

foto's!!

Zo dat is weer even geleden! Ik ben heel druk geweest, niet alleen met hobby'en want dat valt momenteel wel mee, maar vooral in huis, met mezelf en met de meiden. Vorige week donderdag heb ik Skylar een dagje alleen thuis gehouden, even quality time met mijn "baby" want dat is het nog maar een half maandje nu :( De voorbereidingen voor haar grote feest zijn nu al in volle gang! Anyhoe... het was schitterend weer en we zouden veel op de fiets weg gaan dus mutsje opgezocht... zo snoezig ziet dat er dus uit... We zijn eerst 's ochtends naar het zwembad geweest, daarna geluncht en Sky een slaapje doen, mama ook even rusten. In de middag zijn we heerlijk een heel eind gaan fietsen, ook naar de moestuin en daarna boodschappen doen, ijsje gegeten en weer naar huis en de heerlijke dag was weer om...

Lekker ding he dat grietje van me?
Zondags zijn we naar het Hertenkamp in Zeist geweest met de meiden, de hertjes voeren en daarna lekker in het bos wandelen en spelen. Het was alleen gruwelijk fris daar. (spreekt een koukleumpje).
Skylar vond de hertjes toch nog wel wat engig en was geloof ik blij dat ze niet bij haar konden komen. De eerste keer dat we daar waren met haar, was ze net 3 weken oud!
Pixie op een heel mooi oud bankje, dat ze als "toonbank" gebruikte of ijsjesverkooppunt, want ze vroeg ons welke smaak we wilden, liep naar de andere kant, maakte wat geluiden wat op electrische apparaten leek en kwam dan weer terug, alsjeblieft papa en mama, een lekker ijsje, zelf gemaakt... haha heerlijk kind...

En nog een mooie...
Zo'n uurtje frisse lucht is vermoeiend dus Skylar viel als een blok in slaap in de auto in standje "niet zo makkelijk"
Lief toetje, helemaal in dromenland

In de middag nog even bij mijn ouders geweest waar "tantie sabrina" ook was. Dat vonden de meiden wel leuk (ome mike minder hihi)
Afgelopen donderdag hield ik Pixie een dagje alleen thuis en ging Skylar bij opa en oma spelen. We hadden een heel druk programma maar het was wel gezellig!! We begonnen met een hele fietstocht naar de kinderboerderij, op kraamvisite bij al dat kleine grut, heerlijk!! Pixie is dol op schaapjes en geitjes.

Daarna zijn we naar het tuincentrum geweest, ook 1 van haar favoriete uitjes (gelukkig ligt dat er tegenover) en hebben we wat zaden voor de moestuin gekocht en wat plantjes voor in de tuin (voor zover je dat meegesleept krijgt op de fiets). Daarna maar even naar huis, broodje eten, tukkie doen. In de middag ook lekker even fietsen, boodschapjes gedaan, een heerlijk smurfenijsje gegeten (alles was blauw nadien) en op het plein in de zandbak gespeeld...

lekker scheppen en taartjes bakken

en even fijn schommelen....
Later nog plantjes in de tuin gezet en toen was ook deze heerlijke dag al weer om. Dit is me erg goed bevallen, even 1 op 1 tijd met de meiden, dus dat ga ik zeker vaker doen!

De afgelopen dagen waren ook wel lekker, mooi weer natuurlijk, lekker veel buiten geweest en in de tuin gewerkt en gespeeld, plantjes geplant, en geshopt. Want ja kinderbijslag komt eraan dus er moet kleding voor de dames geshopt worden en we zijn goed geslaagd, té goed eigenlijk want we bleven maar tegen leuke (en helemaal niet zo dure) dingen aanlopen. (armen vol = naar de kassa toe). 1 van de leuke dingen zijn deze übercute ballerina's voor Pixie, helaas heeft ze na 10 minuten erop lopen al blaren op d'r hakken. Voor madame een reden om weer prinsessenpleisters te plakken!!
Zo dat was een hele update, nu maar gauw de meiden uit bed halen en dan gaan we lekker naar de moestuin toe met z'n allen. Houtsnippers strooien en zaden in de grond, onze grote kleine tuinier Pixie kijkt er al naar uit! Hoe Skylar het gaat vinden gaan we zo ontdekken! Tot de volgende keer!

1 opmerking:

Melanie zei

Dagjes uit zijn altijd leuk!! Mooie foto's!

Groetjes,
Melanie