dinsdag, november 23, 2010

Heerlijk lang weekend!!!

Eindelijk was het dan zover, ons lange weekend samen en wat heb ik daar naar uitgekeken en naar afgeteld zeg!!! Vrijdag was Igor al lekker vrij en hebben we het heel rustig aan gedaan. Beetje boodschappen in de ochtend en in de middag het dorp even in gewandeld en door het park terug.
Op zaterdagochtend zijn we bijtijds naar het tuincentrum gegaan waar de kerstshow was. Igor en ik waren er al eens even geweest, maar Pixie niet en we moesten nog hooi, zaagsel ed halen dus dan maar even daar heen. Leuk klein uitje voor Pixie, nou ze keek d'r ogen uit, maar het is dan ook wel heel erg mooi!!
Met papa wandelen over de parkingDe ijsberen die muziek spelen, echt mega groot zijn die dingen!!
Hmmm wat is dit nou weer?
Een van de displays met kerstspullen
Pixie vindt de pony's van de dierenstal geweldig leuk!!!
Een barok geklede kat aan de ene kant
En een aan de andere kant
Mama en Pixie bij de kerstman on a sleigh
Zondag hebben we lekker gewandeld en wat gekeuveld in huis, met Pixie geknutseld natuurlijk en gewoon lui gedaan. Héérlijk, beetje energie sparen want maandag was DE grote dag voor ons natuurlijk!!!

Vroeg uit de veren, en om half 10 vertrokken we naar opa en oma om Pixie weg te brengen, voor de eerste keer een hele dag, pfff dat viel me wel even zwaar hoor, maar gelukkig vindt Pixie het daar super leuk dus dat scheelt. Het was ook de eerste keer dat ze ergens anders zou slapen.
Wij zijn daarna naar het echo-centrum  gereden en na 15 hele lange minuten wachten waren we eindelijk aan de beurt. We kregen dezelfde echoscopiste als bij de 20-weken-echo van Pixie, heel grappig!
We hebben 5 kwartier mogen kijken want een stagiaire liep mee dus duurde allemaal wat langer, geen probleem toch? Het belangrijkste is dat ons beebje helemaal in orde is en helemaal gezond, alles erop en eraan en gesloten wat gesloten moet zijn!

De beeb zit hier rechtop in mijn buik te loungen
Een beetje, met rechts het voetje geflexed!
Een foto "en profile"
En een foto in het geheel, met armen en benen erbij!
En dan de grote hamvraag, wat is het? Een jongen of meisje. We hadden allebei totaal geen voorgevoel zoals bij Pixie wel het geval was. Maar logisch gezien... de zwangerschap, het gedrag van de beeb in mijn buik en bij de echo, maar ALLES is gewoon precies hetzelfde als bij Pixie, dus zou je zeggen een meid.... en dat klopt, we krijgen weer een MEISJE!!!

Na de echo zijn we naar huis gegaan en hebben bij de Jumbo lekkere dingen gekocht om te lunchen en dat hebben we thuis dan ook gedaan. Daarna de stad in, in Amersfoort want we zouden babyshoppen. Al viel het vies tegen wat er was hoor! Bij H&M werd ik gek van de leuke (feest) kleertjes voor Pixie maar voor de beeb was er niet veel leuks helaas, domper! Dan maar naar Prénatal maar ook daar was er niet veel soeps in de ieniemieniemaat. Voor Pixie wel super leuke kleertjes gekocht en een pyjama (foto's volgen nog) en voor de beeb een romper, een pyama en een knuffeltje. Een dikke trui voor mij nog en verder nog wat spullen voor Igor die hij nog nodig had/wilde hebben. En toen waren we tot op het bot toe koud en gingen we gauw naar huis wachten op Pixie. Die kwam om half 5 super vrolijk en uitgeslapen weer thuis, een perfect einde van een perfecte dag en weekend! En nu weer terug naar de realiteit want Pixie wordt wakker en het is ontbijt tijd! Fijne dag!

6 opmerkingen:

raffa zei

WOWWWWWWWWWWWWW een meid!! ow wat leuk ans !! super zeg ...t belangrijkste is natuurlijk dat ze gezond is en alles op de echo er goed uitzag!! blijft spannend die 20 weken echo!! nou ga maar los int rose mop!!!

dikke kussssssss
raf

Annelies zei

Gefeliciteerd met het leuke nieuws dat jullie weer een dochter krijgen. Super! Je krijgt al een mooie buik zo te zien. Bij mij spelen de kerstkriebels ook al op!

Mariëlle zei

Ik heb je op hyves natuurlijk al gefeliciteerd, maar hier nogmaals! Vind het zo leuk dat je weer een meisje krijgt!
En wat heb je mooie layouts gemaakt de laatste tijd. En dan die foto van Pix met die appel...ik lag in een deuk, geweldig zeg! (die moet je scrappen, haha)

Liefs,
Mariëlle

Sylvia zei

Wat een prachtige echo's! Wat leuk dat jullie weer dochter krijgen!Wij zijn nu druk met Sinterklaas, maar ik kijk uit naar de kerst.

Chantal zei

Nogmaals gefeliciteerd met jullie nieuwe meisje op komst!!!

Charmaine zei

Oh Ans wat leuk!!! Een zusje voor pixie! Wat zal ze daar strakjes blij mee zijn :) :) En 2 meidjes voor jullie, wat ontzettend leuk! Kun je straks al die lieve baby meisjes kleertjes nogmaals door je handen laten gaan ;)
Jeetje meis, straks mama van 2 kindjes. Toen ik je voor het laatst zag kon je daar alleen nog van dromen en nu heb je het gewoon. How cool!!

Liefs, Charmaine