maandag, februari 22, 2016

Mijn toverkoffertje

Al jaren ben ik officieel aromatherapeute. Ik vind holistische kijk op het leven en met name de gezondheid erg mooi en ik kies daar ook als eerste voor en daarom heb ik de opleidingen gedaan voor Aromatherapeute, bachbloesemspecialiste en fytotherapeute. Tot nu toe heb ik weinig gedaan met de aroma's ofwel essentiële oliën. Gewoon omdat ik geen goede oliën vond. Ik had er geen feeling mee. Tot voor kort!....

Een aantal maanden geleden las ik op Facebook over Young Living essentiële oliën. De starterskit is best wel even een aanschaf... en ik heb lang getwijfeld of ik het zou doen. We hadden een financiële meevaller en toch die knoop doorgehakt, en ik kreeg ook nog een korting van Corinne, degene bij wie ik mijn kit bestelde! Ik kreeg hem al heel erg snel binnen keurig verpakt en in een hele mooie doos!
Niet alleen oliën, maar ook proefzakjes, zakjes ningxia red en... waar ik heel blij mee ben... een diffuser!!

Ik had op dat moment 2 klachten behalve een dikke griep, nl rugpijn, al weken, en een pijnlijke schouder door verkeerde slaaphouding. Ik kon mijn arm in een hoek van 90 graden krijgen maar niet hoger. Ik begon meteen met smeren van Pan Away op mijn schouder en rug en echt waar (ik weet het, een hoog tellsel gehalte) de pijn was binnen een paar tellen weg! Ik heb echt géén pijn meer in mijn rug gehad, en mijn schouder kon ik ook weer bewegen alle kanten op! Ik was echt vreselijk onder de indruk!

Nog zo'n hele fijne ervaring.... Mijn dochter heeft het even moeilijk op school, concentratie, hogere werkdruk, dagtaak, indeling etc. Ze gaat met tegenzin naar school. Ik heb haar 2 dagen stress away op het hartje gesmeerd en in d'r handpalmen zodat ze kan ruiken als ze het even moeilijk heeft. Ik weet dat er een andere olie beter geschikt is maar die heb ik nog niet (valor) dus deze geprobeerd en... ze gaat weer met plezier naar school met meer zelfvertrouwen. Zo fijn! Ze krijgt haar werkjes op de dag af en is niet gestresst als het niet in de ochtend lukt maar 's middags door moet.

Mijn andere dochter, erge oorpijn, terwijl ze buisjes heeft. Ik heb peppermint op d'r oorschelpje gesmeerd en na een half uur liep madame weer lekker te rennen,vliegen en springen terwijl ze even ervoor nog als dood vogeltje op de bank lag! Ik ben zo blij ermee!

Nu als de meiden iets hebben vragen ze meteen al of ik een olie'tje  in mijn toverkoffertje heb zitten! Ik kan en wíl gewoon niet meer zonder de oliën en kan niet wachten tot ik meer kan bestellen!

Mocht je ook interesse hebben in deze olie kun je altijd even een berichtje achterlaten!!!


1 opmerking:

Marije strobos zei

Oooh ik wil ze zo graag he. Ben helemaal enthousiast. Nog even wachten.

Als ik tips nodig heb, weet ik je te vinden.

X