zondag, juli 19, 2015

Pixies extravagante verjaardagsweekend

Ja hoor het was al weer zover! Pixie werd vorig weekend al weer 6 jaar!!!
Vorig jaar lag ik helaas in het ziekenhuis op haar verjaardag, 10 dagen lang aan de infusen, en dergelijke en moest noodgedwongen alle party-pret missen. Daar voelde ik me enorm schuldig over, al kon ik er niks aan doen. Ook Igor was heel ziek en hij vindt het voor Pixie ook heel sneu al heeft ze een prima verjaardag gehad hoor! Dit jaar hebben we het ruimschoots goedgemaakt. En nu... nu is het goed, in mijn hoofd, memory erased, of in ieder geval het schuldgevoel! Het was een super verjaardag...watch!

Op vrijdagochtend ging ik met alle kindjes boodschappen doen (ze hadden studieochtend op school dus waren vrij) zodat Igor de verrassing kon ophalen en neerzetten. Deze 2 foto's zijn van verbaasde gezichtjes toen ze binnen kwamen en de verrassing zagen!
Pixie verbaasd en verrast!
 Skylar verbaasd en Pixie heel blij

 En dit was de verrassing!!! Een Springkussen! Dit hadden we vorig jaar al gepland maar vanwege het weer viel dat in het water, dus dit jaar op herhaling! Het is overigens helemaal niet duur! Van vrijdagochtend half 10 tot maandag middag half 5 hebben we hem gehad!

In de middag hadden we het kinderfeestje, 9 kleine kindjes in huis, Callen sliep dan wel, maar nog 8 gekke vrolijke gezellige meiden! Heerlijk zo'n huis vol! Hier een foto van de cupcakes versieren, wat er natuurlijk bij hoort!!!

Zaterdag hadden we een rustdag. Het was erg warm ook. We hadden het zwembad tegen het springkussen aan gezet zodat we zo hoppa erin konden glijden of springen! Dat hebben we het grootste gedeelte van de zaterdag dan ook gedaan met z'n vijfjes! We waren zelf (igor en ik dus) ook net kleine kinderen! Wat een lol was dat zeg!

Zondag vierden we Pixies verjaardag met familie, dat was op 5 juli en ook haar echte verjaardag dus. Ook dit jaar weer mét bbq! Het springkussen stond er natuurlijk nog en 's ochtends waren we daar nog even mee bezig en heb ik taart gemaakt. Dit keer een fruittaart met room en een bokkenpootjestaart.

Ik kan de foto's van 's ochtends en de kadootjes uitpakken niet laten zien want de dames sliepen au naturel en ik ga die blote kontjes hier niet neerzetten ;-) Maar Callen had er in ieder geval veel zin in (en was wel aangekleed!) Zie hier!
 Een fotootje van de jarige job die nu dan toch echt 6 jaar is geworden pff grote meid, waar blijft de tijd?
 En nog een mooie van het lachebekje! Hier zo lief en mooi en vrolijk maar meestal zoooo serieus! Enjoy life little girl! You have to be serious most of your big girl life!
 Ze is zo blij met d'r prinsessenjurk vol met glitters en goud!
 Een foto van de drie dames, mijn trotsjes! <3 p="">
 Tijd voor taart! Kaarsjes aansteken is een serieuze aangelegenheid, kennelijk, aan de kopjes te zien!

 Trotse meid! Liedje gezongen en blazen maar meiske, doe een wens!
Dit waren de taarten, een bokkepootjestaart en een Fruittaart hmmmm zo lekker
Oh ja de merengue toefjes, bijna vergeten! Die waren ook al zo smaakvol en goed gelukt (en net op tijd af want was even vergeten dat die heel lang nodig hebben whoops)
Blazen!!
 Tantie was er ook met haar gezin, inclusief Luuk, het 3 weken oude neefje, wat een snoetje <3 dat="" dol="" en="" even="" gelukkig="" genieten.="" gruwelijk="" haar="" hem="" houden="" is="" mocht="" op="" p="" schoot="" skylar="" ze="" zie="">
 Ook dit jaar weer een bbq, hier zo vader zo zoon. Als er maar vlees op het menu staat, véél vlees! Mijn mannen!
Dit was Pixies extravagante verjaardag en voorlopig waarschijnlijk ook wel de laatste die we zo vieren door de nodige gebeurtenissen in ons gezin wat financieel nogal een druk op legt. Hier komen we ook wel weer uit hoor, maar voor nu, hebben we erg genoten van dit geweldige weekend en dat nemen ze ons NOOIT meer af!

1 opmerking:

Anoniem zei

Het was dan ook een gigaleuke verjaardag aldus Kris. Je kunt met recht trots zijn op je meiden. Op je mannen ook trouwens.