zaterdag, januari 05, 2013

Goede voornemens?

Ja die heb ik, elk jaar weer, en ik vind het leuk zo'n lijstje te maken en er mee bezig te zijn, al moet ik eerlijk zeggen dat ik nog NOOIT al mijn doelen/to do/ voornemens heb gehaald hoor! Maar leuk is het wel.
Wat zijn de mijne voor dit jaar? (tenminste enkele dan, sommige dingen hou ik voor mezelf hihihi)

1) Sparen! We hebben ons al genoeg de neus gestoten, dat er iets kapot ging en we moesten het bij elkaar schrapen etc... nee dat wil ik niet meer, dus sparen! Het behoorde dan wel tot mijn werk, maar ik ben er 1 met een gat in mijn hand en allerhande andere smoesjes, en die.... zijn nu verleden tijd! (ja de waarheid mag gezegd worden toch?)

2) Meer leuke dingen doen met het hele gezin:  We gaan niet heel vaak (ver) weg, dat ligt vooral aan mijn gezondheid, maar ik wil dit jaar weer de "strijd" aangaan, want de uitjes die we gehad hebben dit jaar waren super!

3) Meer recepten uitproberen: Lang leve Pinterest! Ik ben er dol op en heb er al veel uitgeprobeerd, want ja ik doe dat écht! Niet alleen pinnen maar ook proberen!

4) Skylars eerste jaars fotoscrapbook afmaken, nog 2 maanden en 1 verjaardagsstukje en dan is het klaar

5) Project Life bijhouden, wederom een poging wagen, afgelopen jaar heb ik het bij week 9 opgegeven, dus ik ben benieuwd hoe lang het nu lukt! Ik vind het zo leuk om terug te kijken dus hoop dat het lukt! Heb ideeën zat en een hele waslijst met prompts dus dat moet goed komen toch?

6) Ik wil meteen ook One Little Word in bovenstaande meenemen, de mijne is voor dit jaar "positive"  wat me dat gaat brengen weet ik nog niet, maar het is wel een mooi woord!

7) De tuin afmaken: we zijn er vandaag al aan begonnen en het gaat lekker! Even nog wat geld apart zetten voor de tegels en voor de voliere en vijver, maar dat gaat vast langzamerhand goed komen. Nu eerst egaliseren en gras inzaaien en de rommel eruit, zou het dan dit jaar eindelijk gaan lukken?

8) Meer bewegen: en ook dat gaat vast wel lukken! Ben eind van het jaar begonnen met hardlopen, en ik wil dat ook dit jaar voortzetten, en ik heb de Zumba voor Wii gekregen, en daar heb ik vandaag een start mee gemaakt, wat is dat LEUK en wat voelde ik me lekker erna zeg! Heb nu al weer zin, maar wacht wel ff tot morgen ;-) (het is nu half 9 's avonds en ik zit al gebadderd in pyjama)

En de rest.... we zien wel!!! Wat is jouw lijstje?

3 opmerkingen:

Petra zei

Leuk! Ik ben ook gek op voornemens maken. De mijne staan dan ook op mijn blog: 1. Regelmatig een echte column schrijven en publiceren op 18elf.nl
2. Toch een paar kilo’s afvallen. Cliché, ik weet het… maar wel nodig!
3. Ondanks de crisis een paar leuke, betaalde schrijfopdrachten doen.
4. Mijn kantoor netjes en opgeruimd houden.
5. Een sport maken van consuminderen.
6. Mijn hardloopschoenen en badpak in ere herstellen.
7. Lekker veel scrappen.
8. Meer rust nemen (lees: om 22 uur ‘s avond naar bed)
9. Dagelijks fruit eten (uitdaging! Ben niet zo’n fruitmens)
10. En natuurlijk probeer ik weer de beste moeder en de liefste partner te zijn.

Daar is nog bijgekomen om een stukje perfectionisme los te laten. Hoop dat het lukt!

Project Life 2013? Veel succes! Ik heb besloten om er geen meer te maken. Vond 2012 heel leuk om te doen (ook al issie nog niet af), maar het is ook een hele opgave. Ik ga dan liever los op 'losse' scrappagina's.

NicoleJ zei

leuk zo'n lijstje, ik heb een onofficieel lijstje (sparen, meer bewegen en afvallen). Mijn woord voor 2013 is healthy (in de breedste zin van het woord en niet alleen in lijf en leden).
Ik wil alle goede voornemens en mijn woord voor 2013 ook gaan verwerken in mijn PL.
Enne........zet 'em op met PL hoor, je kunt het best!

Annemiek zei

ik heb geen lijstje...het zijn zoveel doelen dat ik me er maar niet meer aan waag....