dinsdag, mei 01, 2012

Dagje uit op Sky's verjaardag

Zo hier dan een verslagje van hoe we Skylars verjaardag hebben doorgebracht!
Het was best redelijk weer dus we besloten die ochtend naar de dierentuin te gaan in Amersfoort. Als binnenkomer hebben we meteen erg gezellig gekletst met de nieuwe creatief directeur Bas Westerweel (ja die ja), wat erg grappig was. We kregen uitleg over het nieuwe berenhol en vogelverblijf, speelattracties en interactieve dingen voor de kinderen, dus wij weten wel dat we daar zeker weer terug heen gaan als het af is want dat wordt echt heel leuk!

Even een portretje en dan kon de dag beginnen!
We liepen eigenlijk vrijwel meteen tegen de kinderboerderij aan en tja pixie en kinderboerderij  en mama en geitjes, dan weet je het wel.... daar moest gespeeld worden! Ik had een erg gezellig onderonsje met 2 kalkoendames die het heerlijk vonden om geknuffeld te worden (ja echt waar) en eht voelde nog lekker zacht en warm ook! Skylar vond de geitjes erg lief en hier nog in de kinderwagen maar later mocht ze ook lekker d'r gang gaan, de vloer was redelijk schoon en er was verder niemand!!!

Even de welbekende foto op de Olifant natuurlijk en dat vond Sky erg grappig!

Uit eten in het restaurant, nou dat was qua prijs niet echt leuk meer voor een lunch maar het was wel gezellig en lekker en dat vond het feestvarken ook, zie maar hoe ze geniet van een mega muffin ;-)
Dan komt toch echt de gevreesde speeltuin in beeld, ik heb mega hoogtevrees en Pixie heeft nergens last van, dat wil ik dan ook niet op haar overbrengen dus ik hield me groot en klom braaf achter haar aan en ben zelfs van de glijbaan af naar beneden gegaan hahaha (snellere optie dan terug klauteren!)
Gewoon omdat het een mooie foto is... Pixie vond "de grote poesjes" zo lief en wilde ze wel even aaien. Nou meis doe dat dan maar niet, wil je graag weer in 1 stukje mee naar huis nemen, maar die snapte ze uiteraard nog niet!
Ook nog even een fotomomentje met een pauw, deze heer bleef zeer gewillig voor de camera zitten dus kon veel uitproberen qua licht, balans, flash etc  en ik denk dat ik meer dan 50 foto's heb gemaakt. Erg mensgericht overigens want hij bleef achter me aan lopen hahaha.

Hier nog maar eentje dan! Ik zat echt met mijn lens maar op 15 tot 20 cm van dat gekke ding zijn hoofd en hij vond het prima!
Pixie wandelde vrolijk door, stoere meid, want het is toch wel vermoeiend maar ze piepte niet 1x, Skylar gaf het rond half 1 op en viel in slaap, gelukkig slaapt ze wel in de kinderwagen, Pixie deed dat nl echt niet toen ze zo klein was. Sky heeft heerlijk een uurtje liggen slapen!
We hebben nog even met diertjes gespeeld, dat wil zeggen de kindjes vooral, hier staat Pixie bij een Sissende Kakkerlak uit madagascar die ze zonder angst en schroom aaide, ik wilde heel erg graag de vogelspin maar Pixie had er genoeg van en wilde weg.
Na 5,5 uur was het einde oefening voor Pixie, ineens was ze het meer dan zat en zijn we om kwart over 3 lekker naar huis gegaan, vol trots op onze mooie meiden hoe goed ze het gedaan hadden, het prachtige weer, hoe gezellig we het gehad hadden en hoe ontzettend rustig het was in de zoo, echt een op en  top dagje voor Skylar en onszelf!!!

2 opmerkingen:

Annelies zei

Leuke foto's heb je gemaakt en zo te lezen hebben jullie een topdag gehad!!!

Sylvia zei

Heerlijk een dagje dierentuin! Dylan vind het Dinobos helemaal geweldig!! Wat wordt Pixie groot.