donderdag, mei 19, 2011

Al weer een maand oud

Hoi!!
Het is al weer even geleden, 2 weken al weer en we hebben de afgelopen 2 weken heel wat gedaan en meegemaakt. Hier een kleine impressie.

Op 5 mei was het prachtig weer en hebben we de kinderen (klinkt nog steeds heerlijk, meervoudvorm!) in de auto geladen en de kinderwagens, een mega tas met spullen en zijn we naar de dierentuin geweest in Amersfoort. Dat vond Pixie geweldig, maar niet zozeer de dieren... nee hoor mevrouw vond de glijbaan en de kippen in de kinderboerderij het leukste!

Hier zit mevrouw op de grote olifant of zoals zij het zegt : oontjefant.
Kijken bij de Koi-karpers samen met papa.
En hier dan in de speeltuin met papa van de hoge glijbaan. Bovenaan de foto in het midden ongeveer. Klik maar op de foto, dan wordt hij groter en kun je het goed zien!
En dit is dan onderaan de glijbaan, ze vond het prachtig!
Hier op een draaimolentje die ging draaien als je ging fietsen, nou snapt Pixie dat nog niet helemaal dus werd ze geduwd, prachtig, en ze gierde het uit van het lachen.
Het was een leuke maar zeer vermoeiende dag want Skylar was pas 2,5 weken oud op dat moment.
Hier een lieve foto van Skylar op bed, zo slaapt ze het allerliefste, maar ja beetje link dus mag alleen als wij er bij zijn natuurlijk!
Een paar dagen later in de tuin vond Igor een kleine pad, en dat vond Pixie prachtig maar ze durfde hem nog niet vast te houden.
Ik heb geprobeerd zelf een fotoshootje te doen met Skylar zoals ik dat bij Pixie ook meerdere malen heb gedaan maar op een of andere manier heb ik nogal ruzie met mijn camera dus het is niet super geweldig maar deze zijn toch wel lief...
Met een haarbandje, maar ze is helemaal niet van de lievige zachte dingen, maar meer van het stoere.

Nog een met een super lief strikje in het haar dat ze van Annemiek heeft gehad.

En die opgetrokken pootjes onder dat lekkere pamperkontje, geweldig toch?!!

Die ieniemienievingertjes, sjucht alles is zooo klein, fijn en lief....

En ze is ook nog wel eens wakker hahaha tenminste op de foto's lijkt het alsof ze altijd maar slaapt maar dat is absoluut niet het geval! Skylar heeft blauwe ogen en ze worden steeds lichter dus ik denk dat ze wel definitief blauwe ogen heeft nu, een van de 7 schoonheden.. donker haar en blauwe ogen.  Wat ik al zei, ze is een stoere meid, veel van de kleertjes die ik van Pixie nog over heb, staan Skylar helemaal niet! Raar eigenlijk he?

Gisteren besloot Tim even naast Skylar te gaan liggen en toen zagen we hoe klein Skylar eigenlijk nog is (of hoe belachelijk groot Tim, het is maar net hoe je het interpreteert hhahaha)
Skylar huilt helaas veel, en dat is soms best lastig om mee om te gaan, vooral als ze 's nachts bezig geweest is, je overdag Pixie hebt rondlopen die d'r eigen gangetje ook nog niet helemaal weer gevonden heeft, en je zelf eigenlijk ook nog niet helemaal boven Jan bent. Maar goed manlief is in totaal 6 weken vrij. Volgende week nog en dan is het gedaan met de pret. We gaan dan ook allerlei leuke dingen doen zoals naar het Dolfinarium (lang leve de airmiles) en naar Batavia stad. Heb er zin in!

Mijn kraamalbum is zo goed als af, dus die zal ik ook binnenkort op de foto zetten en showen!

2 opmerkingen:

Charmaine zei

Grappig, ik vond skylar ook direct een stoer kind terwijl pixie inderdaad dat hele zoete lieve is. Zou het door het donkere haar komen?
Pixie doet haar naam eer aan....een fladder elfje hihi en skylar klinkt ook al geweldig stoer.
Hartstikke leuk toch, 2 meiden met een totaal andere steil.
Wauw mooi hoor, blauwe ogen en donker haar.
Igor heeft bruine ogen toch?
Meestal winnen bruine ogen het dan dus wonderlijk en gaaf!
Hier allemaal bruine kijkers maar noah heeft wel blond haar hihi.

Zwaar he meis als ze nog zoveel huilen :( Ik vond dat altijd de zwaarste periode in hun babytijd als je zelf nog zo hondsmoe bent, kleintjes nog rondlopen en dan een huilend beepje erbij.
Gelukkig zijn het fases....hou dat vooral in je koppie hoor.
Je doet het geweldig!

2,5 week na je bevalling al naar een dierentuin! Nah, stoer wijf! ;)

Dikke knuf!

NicoleJ zei

zo leuk om te zien dat twee kinderen van dezelfde pappa en mamma zoooo verschillend kunnen zijn, dat hebben wij ook met onze jongens.
Wel weer schattige foto's van Skylar zeg!