maandag, april 25, 2011

Eerste week van Skylar

Zo eindelijk kan ik er even voor gaan zitten, een update over Skylars eerste weekje, met vooral foto's!
Deze foto is van 20 april, Skylar is hier op haar derde dag. We zitten lekker op bed en Pixie mag haar op schoot voor de allereerste keer, dit is ook de allereerste keer dat Sky bij iemand anders is dan Papa of Mama. Die eer is natuurlijk aan grote zus toebedeeld! Het eerste wat mij opviel toen ik Pixie weer zag na de geboorte was "wat heb je toch grote voeten!" Want je kleine meisje is ineens letterlijk en figuurlijk een groot meisje geworden! Dat wilde ik vastleggen natuurlijk!
Het is niet de meest charmante foto, maar Sky lacht enorm veel in haar slaap en dit is dan het resultaat, wat een bekkie he?
Deze foto heb ik ook bij Pixie gemaakt, mijn trouwring om d'r grote teen, wat een kleine pootjes he?
Dit zijn mijn 2 meiden, op 21 april bij oma op schoot, oma glundert!!
Papa knuffelt ook graag met z'n kleine meiske en is super verliefd!
Hier mag Pixie haar Skylar weer even vasthouden want Pixie is ook dol op haar gelukkig!!
Pixie wil heel graag bij haar in de box "slapen" maar Pix past natuurlijk al lang niet meer, al vindt ze zelf van wel hihihi.
Mijn meiske op 22 april. Ze ziet wat geel en ook d'r oogjes zijn wat geel uitgeslagen maar toch is het een plaatje!
Weer een dag later, 23 april, mijn roze wolkje! Met d'r bolle toetje! Ze heeft toch een speentje gekregen want zo kan ze d'r buikkrampjes weg sabbelen, want 3 uur per nacht met je pink in de wieg hangen is niet bevorderlijk voor je slaap kan ik je vertellen!
Even poseren voor Mama!
24 april, Pixie is zo voorzichtig met d'r kleine zusje, ze kijkt heel goed waar ze d'r voetjes kwijt kan, en wil zo graag knuffelen! En ineens wil ze weer staartjes! Mama klaagt niet!
Ik voel me al heel weer 't vrouwtje, nou ja het begin is er, en heb me lekker weer aangekleed en opgemaakt enzo, want het is tenslotte Pasen! Dit is niet van lange duur want de eerste voeding na het badje, geeft Skylar een hele golf eten terug, hoppa over mijn jurk! Maar hier zie ik er nog op mijn "Paasbest" uit en doe ik Skylar lekker in badje!
Vandaag, Maandag 25 april, 2e paasdag en de eerste dag dat we écht kraamvisite krijgen. Ik heb geboortecupcakes gemaakt en wat andere lekkere roze lekkernijen gekocht. De kraamverzorgster vond
het een goed idee hier samen met het geboortekaartje én het bedankje een foto van te maken, en gelijk heeft ze!
Ziet er super uit toch? Krijg al weer trek als ik dit zit te typen!
Mijn mooie meiske, moe maar voldaan op haar "PaaRsbest" na een voeding bij mama even uitbuiken.
Zo heel wat foto's he? Skylar doet het super goed, een algemene uitdrukking maar wel heel erg waar. Ze "komt"(ook zo'n rare uitdrukking) maar 6x per dag en groeit er super goed op. Ze zit al 15 gram boven d'r geboortegewicht en dat is heel erg goed. Maar ja ook nu heb ik weer slagroom ipv melk dus dat tikt wel aan! Het gele is al bijna weg, ook in d'r oogjes. Ze slaapt heel goed, vooral overdag slaapt ze langere periodes en 's nachts dan 2 kortere maar dat geeft nog niks. Pixie is zo voorzichtig en lief als Skylar in de buurt is en wil graag elke ochtend meteen even komen kijken. Het valt me reuze mee hoe ze erop reageert.
Igor is mijn rots in de branding, hij verzorgt en verwend en verpest me bij het leven met fruithappen, sapjes, lekkere dingen, hij zorgt voor Pixie, doet de boodschappen en is zo lief!!!
De kraamzorg Greet was vandaag helaas voor het laatst, we hebben de hele week van haar mogen genieten en jemig wat heeft ze ons goed geholpen en verwend, het klikte super goed en we kletsten heel wat af en ontfermde zich over ons als een moedertje wat we eigenlijk best heel erg prettig vonden. Het zal heel erg stil zijn zonder haar morgenochtend aan het ontbijt, en ik mis haar nu al! Gelukkig komt ze gauw weer!

Zo dit was de update voor nu, ik ga lekker afsluiten en op bed tv kijken en straks lekker slapen. Voorlopig blijf ik nog even op mijn roze wolk hangen hoor, en geniet ik elke dag, dit was een super ervaring, eentje die me altijd bij blijft en me in en in gelukkig maakt!!! Ik ben de rijkste vrouw op aarde!3 opmerkingen:

Charmaine zei

Hey happy mom! :D

Wat een prachtig blogje meis, ik geniet met je mee hoor!!!!
Wat een mooie dochters hebben jullie zeg, superlieve snoetjes.
Ik blijf het zo leuk vinden een blond koppie en een donker koppie, zo grappig!
En wat een prachtige bos haar heeft Skylar zeg :)

Blijf jij maar lekker lang op je rose wolk meis want je bent zeker een heeeeeeeeeeele rijke vrouw hoor met zo'n lief gezinnetje!

Dikke knuf!

Annelies zei

Fijn om te lezen dat het zo goed gaat en dat Pixie ook trots is op haar kleine zusje. Geniet van deze periode en alle mooie momenten die nog komen gaan. Je hebt een mooi gezin ;-).

Liefs,
Annelies

Sylvia zei

Wat een prachtig meisje!! Fijn dat alles goed gaat met jullie. Je ziet Pixie gewoon stralen als grote zus op de foto.
Groetjes Sylvia